Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

pranayama

Jahodka, neviem či dve kúry znamená tvrdý oriešok. Povedala ti ako dlho tá liečba asi potrvá? Lebo mňa hneď na začiatku upozornila na to, že to bude dlhá cesta. Neviem či ona to dokáže pri každom odhadnúť. Možno sa to ani nedá. Mne povedala len že to bude trvať dlho a že si mám rozmyslieť či do toho idem. Skôr som mala pocit že ma chce od toho odradiť lebo som vtedy pôsobila dosť netrpezlivo keďže som sa toho chcela zbaviť čo najskôr. Mňa k nej doporučila kolegyňa, ale ona sa u nej liečila len krátko. Takže som pôvodne aj ja rátala že budem za chvíľu bez problémov. Ale nebolo to tak.

pranayama

Pani Albertová používa drahé a kvalitné lieky. Ale myslím, že má veľkú úspešnosť. Či je to kvôli tým liekom alebo je to v jej osobnosti, to neviem, asi z každého trošku. Podľa mojej skúsenosti najdlhšie trvá liečba keď máš nejaký psychický problém. To bol presne aj môj prípad, moja liečba trvala skoro dva roky. Bolo to dlho, aj veľa peňazí, ale u mňa už iná voľba nebola, lebo klasická medikamentózna liečba u mňa nezaberala. A lekár mi povedal, že sa s tým mám naučiť žiť.

JahO_Odka

Mne našla autoimunitné ochorenie, o ktorom som vôbec nevedela. Išla som za ňou pôvodne s iným problémom (ktorý aj ostal prioritou), ale našla mi aj toto. Asi som pre ňu tvrdým orieškom, ak musím jesť toľko liekov. V prvej kúre som ich mala 8 a teraz znovu 8.

pussiii

Olalalala, samozrejme ze mam peniaze. nefajcim, nepijem, nestravujem sa v restikach, nekupujem si znackove oblecenie. ale zato som zdrava a stastna. a nezavidim...

pussiii

to asi zalezi od diagnozy, nie? ja som mala jednu kuru a zabrala. ale mala som len akutny problem. prisla som z tunisu s nakazou a antibiotika mi nezabrali. po dvojmesacnej kure od albertovej som bola fit. ale ked mas nieco chronicke tak to nemusi byt take rychle.

JahO_Odka

Prosím vás o radu. Koľko približne vás vyšla liečba? U mňa to je zatiaľ 70€ za vstupné vyšetrenie, 130€ za prvú kúru a 130€ za ďalšiu.
Mohli by ste mi prosím odpovedať, že ako dlho u p. Albertovej prebieha liečba? A koľko to približne stojí?

GoFruit

Hroznova dakujem. Ja som sa povodne nerozculovala. Rozculil ma az tu nejaky prispevok nech sa uvedomim. Ja si viem velmi dobre predstavit ze toho ma Albertova vela. Ja sa na nu v ziadnom pripade nehnevam ze neodpisuje. Je to jej volba. Napisala som na vsetky 3 adresy co tu boli uvedene viackrat. Nechcela som radu zadarmo. Chcela som objednat svojho syna. Sme tu len na 2 tyzdne. A potrebovala by som ju vidiet ale uz je to jedno lebo uz ma urcite neobjedna.