Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
to je podla mna blud. akych novych, ved k nej chodia stale novy ludia. kto je zdravy uz tam nechodi, to da rozum. naco by som ju otravovala ked nemam problemy? inak ja som mala brutalne akne brala som aj roacutane vtedy sa to trocha zlepsilo. ale ked som dobrala tak znova sa vsetko vratilo. ale teraz som nastastie dobre. klop klop!
pytam sa, lebo udajne vraj novych (uz) Neberie
tak to si mala stastie lebo ja som vtedy cakala dost dlho. az ked som jej napisala druhy raz tak mi dala termin.
teraz k nej nechodim, chodila som davnejsie, zatial netreba.
ale myslim ze normalne objednava ved ked uz su ludia zdravy tak prestanu chodit a tak ma zase novych. normalne jej napis ze chces prist na vysetrenie.
Mirab: trebars mňa vzala hneď. Vysvetlila som jej problém a hneď ma objednala. Termín mi dala tak skoro, že som ju dokonca musela poprosiť, aby ho posunula o pár týždňov, kým sa ku nej budem môcť dostať :)
diki moc. no a berie este novych pacientov vobec? ako dlho uz ku nej chodis a kedy si sa objed. prvy krat?
tomu sa hovori takzvana alternativna liecba ale znamena to ze sa lieci cely clovek aj psichika aj telo. lebo podla alternativnej liecby je clovek celok a nemozno ho rozdelit na psichiku a telo. je teda asi jedno ake mas zdravotne problemy.
no a k albertovej sa objednava meilami to znamena ze jej treba napisat co ti je preco tam chces ist a ona ti odpise ci ta vezme alebo ti da mozno hned nejaky termin.
prosim vas, da sa nejak objednat ku p. Albertovej este aj ked som u nej este nikdy nebola a ako rychlo sa dostanem na rad? riesi vsetky problemy?
A ešte keď je reč o autoimunite, tak samotná autoimunita nie je ochorenie, ale spôsobuje veľa rôznych ochorení. Keď to ty máš, tak sa mi zdá logické, že sa s tou autoimunitou musí niečo robiť. Ak ti má tá liečba pomôcť. Ale možno sa mýlim, možno je to u teba inak.
Tiež mi povedala, že to bude beh na dlhé trate :)
Ale ďakujem, trošku ste ma utešili, keď čítam, že som nebola jediná s tak dlhou liečbou.