Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

Silikon

Pokial viem tak Albertova momentalne nepracuje. Mal som dohodnuty termin pre lieky, ale prisli mi postou aj s vysvetlenim. Postovne som neplatil, kedze som z Blavy a pre lieky som si vzdy chodil osobne. Ale na listku neboli ziadne podrobnosti, len ze momentalne nie je v praci z rodinnych dovodov. O co sa jedna neviem.

chripka

no neviem teda ako si sa ty dopracovala k tomu ze si k nej isla na to vysetrenie. lebo mna veru nezobrala ani nahodou. napisala som jej ze mam strasnu chripku a ze nechcem uzivat antibiotika tak ci mi moze v tom nejako pomoct a ona mi odpisala ze tym sa nezaobera. tak potom cim sa zaobera liecitel ked nie liecbou choroby.

nemečka

Je to naozaj veľmi pozoruhodný človek. Konečne som sa k nej aj ja dostala. Minulý týždeň som bola na vyšetrení ktoré trvalo vyše tri hodiny. Na stránke má pritom dve hodiny čo som aj čakala že to toľko potrvá. Ale ani neviem ako tie tri hodiny prebehli bola by som vydržala aj dlhšie lebo som sa s nou veľmi dobre cítila. Ale o to asi nejde. Dobre sa môžem cítiť aj s kamarátkou alebo z hociktorým iným psychológom. Neviem teda, čo si mám myslieť o tom keď tu píšete že nerobí psychológa. Podľa mňa ho robí. Na mňa to pôsobilo ako taká zvláštna kombinácia psychológa a liečiteľa. Že je psychologičká to je jasné hneď ale naozaj tu ide aj o to celkové liečenie. Aspoň ja som to tak pochopila a priznám sa, že to aj očakávam. Dosť si od toho sľubujem. Mám pocit, že som konečne natrafila na človeka, ktorý má všetky schopnosti na to aby mi pomohol. Lebo moje problémy súvisia aj so stresom a prejavujú sa aj vo fyzickej rovine. Keď som bola u lekára tiež spomínal stres, ale vlastne žiadny môj stres predtým nikto neriešil. Riešili len moje bolesti a aj tie sa vlastne len pokúšali riešiť ale k výsledkom sme sa nedopracovali. Dúfam, že u Albertovej sa k nim dopracujeme a že sa konečne dočkám zlepšenia. Ja som pri stretnutí s ňou mala tie najlepšie pocity a odchádzala som s veľkou dôverou. Myslím že tí čo tu píšu že nerobí psychologičku sa troška mýlia. Najskôr sa s ňou treba stretnúť a až potom usudzovať na to či je to tak alebo inak.

buffalo

nevymyslajte albertova pracuje len treba cakat na termin to je vsetko. ja som s k nej dostal bez problemov len to chvilu trvalo

psychocvok

oprava: ... som skalopevne presvedčený...
Zatial mi chválabohu ešte nešibe tak, že by som sa cítil jak žena s bambusom medzi nohami :-)

psychocvok

Já Albertoväú nepoznám ako liečitelku já ju poznám ako psychologičku. Po tejto stránke musím povedať že je fakt výnimočná. Lebo to neni taký obyčajný vyštudovaný psychológ čo len tlačí do človeka svoje naučené rozumy a poučky. Já som už pobehal hory doly a možem o psychológoch vydávať svedectvá ktorý je aký a ktorému ísť a ktorému radšej neísť lebo je to strata času. Po tých skúsenostiach som skalopevne presvedčená že psychológ je povolanie, pre ktoré sa musí človek narodiť. Že sa to nedá vyštudovať a naštudovať lebo taký vyškolený psychológ človeku moc nepomože. Každý z nás čo máme problémy sme troška iný a na každého sa tie škatulky nehodia. A keď to ten psychológ nemá v krvi a nevie toto odhadnúť tak je celá terapia v koncoch. A potom tu ludia napíšu že ísť k psychológovi je strata času. Ale neplatí to vždy. Platí to u tých, čo sú neni rodený psychológovia.