Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

Verana

Prírodná liečba u tejto pani Albertovej mi vrátila kvalitu zubov. Netreba hneď znevažovať alternatívne liečby. Nemám rada hlavne keď to niekto odsudzuje a ani dobre nevie aké sú to vlastne postupy. Je to neraz zdĺhavé ale verte, že to stojí za to. Moja pokročilá paradentóza bola pre lekára nevyliečiteľná. Po vyše dvoch rokoch veľmi trpezlivej liečby sa mi ale zuby upevnili a už mi našťastie nehrozí umelý chrup. A čo na to môj prekvapený zubár? Vraj je to náhoda a jeden prípad z milióna. Že to telo vyriešilo samé. No dobre, nech si myslí čo chce, ale ja viem svoje. Prírodné liečebné metódy si vyžadujú viac snahy od pacienta a to nemusí každému vyhovovať. Veď sme už lenivý aj na to, aby sme sa starali sami o seba. Nech sa stará druhý, veď je za to platený. Ale čo keď to nefunguje? Vtedy zas len nadávame na lekára.

stewardka

GoFruit, ja by som to na tvojom mieste este skusila. Ja ked chcem nieco od niekoho kto je velmi zaneprazdneny, tak to skusam aj viackrat sa s nim skontaktovat. A nakoniec to vzdy vyjde. Nevzdam sa ak ide o cloveka, ktory mi moze dat to, co mi neda nikto iny.

mirab

no ja mam problem s usami aj ine zdrav.problemy dlhsie, tak hladam pomoc... a kde na nete ma uvedene cenniky? aspon priblizne co si platila za to prve vysetrenie vtedy? tie lieky uz nejako zaplatim, hlavne nech pomozu, ale urcite aj to vysetrenie nieco stoji, tak aspon priblizne chcem vediet

komunita

pozri na internete, ja si to uz nepamatam. uz je to dlhsie a ceny sa mohli zmenit. ale ani vtedy tie lieky neboli lacne.
na vysetreni som bola u nej dlho. asi tri hodiny alebo tak nejako. presne uz neviem.

mirab

a to ona ta ztoho dostala? a kolko trva take prve ci jedno sedenie u nej a aka je cena za to vysetrenie, pripadne "liecbu" ?