Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

Hroznová

GoFruit ma pravdu v tom, ze informacie na tej stranke su neuplne. Ak nie je jej pacientka nemohla vediet, ze treba pisat na iny mail, ktory tam koniec koncov ani nie je uvedeny. Albertova teraz dlhsie nepracovala, ale ti co ju nepoznaju to nemozu samozrejme vediet. Idem im napisat aby s tou strankou nieco spravili lebo ludia sa potom aj celkom pravom rozculuju. GoFruit a tebe by som odporucila napisat na adresu alternamedica02 gmail. To je priama mailova adresa na asistentku pani Albertovej. Ona vybavuje vsetku mailovu korespondenciu vratane aj objednavok. Pani Albertova si vybavuje len svojich pacientov ktorych prave lieci a ti jej pisu o tom ako ta liecba prebieha. Ale pravda je ze jej chodi strasne mnozstvo roznych mailov zo vsetkych koncin a mnohe ani neotvara lebo na to nema cas. Tomu sa asi neda cudovat. Aj moje maily sa jej niekedy zapotrosili a co mi aj sama priznala ze ich mozno niekedy aj omylom vymazala. Ale v tom sa asi poriadok urobit neda lebo tym ludom tazko niekto vysvetli aby nepisali o radu alebo sa jej len nevykecavali zo svojich vselijakych problemov. Oni chcu len psychologa zadarmo a tak ju zavaluju svojimi problemami. To by som aj a ignorovala.

Amilo

oni maju viac mailovych adries. co ja viem tak na hotmail, na gmail. a ta pani iveta co jej vybavuje korespondenciu ma mailovu adresu na gmail a je to alternamedica02. tam je to najistejsie. netreba sa hned vzdavat ani hnevat na nich maju toho dost. a nejaky mail sa moze aj zatarat pri tom mnozstve. mne tiez sa stalo ze som poslal aj trikrat ten isty mail a preto som sa nehneval. podla mna skus este tej ivete a uvidis. a ked nie, tak nechaj tak. teraz su dovolenky. mozno aj nerobia.

GoFruit

out ja sa uvedomujem, ok? ja som chcela len niekoho objednat. tak to mala jasne napisane na stranke, ze mame napisat na mail, ktory tam bol udany. tak som nan napisala, preboha, sa uvedom, spravila som ako bolo napisane, ze sa ma spravit. ja plne chapem, ze jej vypisuje vela ludi, tak ale mala by potom zmenit system miesto neodpisovania nech zdviha telefon a budem vediet na rovinu co mam cakat. takto cakam ako debil a nic neviem. ale ok je to jej vec, a ja sa zariadim inac.

out

je skvela a ochotna, ale ludia ju zneuzivaju. ak jej fakt pisu vselijaki cudzi tak sa necudujem ze neodpise. kedy by to tak asi mala robit. to si neviem predstavit ze mne by vypisovali ludia co som ich v zivote nevidela a ja by som im mala akoze odpisovat. to akoze ma robit zadarmo 24 hodin? sa uvedomte preboha.

kovadlina

no ja som k nej objednavala syna na vysetrenie, ale inak jej nevypisujem. len som s nou dohodla termin. to som sa tu uz docitala, ze ona komunikuje len so svojimi pacientami.

kovadlina

Je táto pani doktorka veľmi prísna? Chcela by som k nej ísť so synom, má 5 rokov, ale strašne sa bojí doktorov, už od dverí začne plakať a nechce ísť do ordinácie. Vždy s ním musíme ísť s mužom obidvaja čo tak vyvádza.