Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
Aj ked je zdaleka musi sa k nej chodit po lieky? Ako casto?
ja som teraz volala s kamaratkou co k nej chodi lebo tam tiez chcem ist ale ona povedala ze bola len na jednom vysetreni na zaciatok, nie viackrat. a uziva nejake prirodne lieky. s pani albertovou si ze len mailuje ako sa citi a hovori s nou vtedy ked pride pre lieky. vtedy ze ale za ten rozhovor neplati. ale mozno ze u kazdeho je to inaksie podla toho co mu je.
kravata, kolko si platila za sedenie?
Na stranke p.Albertovej som si pozrela jej cennik, pretoze potrebujeme pomoc pre starku, ale bratovi sa to zdalo nejak moc, kedze ju musi do hlavneho mesta dopravit viac raz a podobne...u mna zas naopak financie nehraju rolu, ak to skutocne pomoze :)
mozem tam ist aj ked nemam psychicke problemy ale len telesne? normalne len klasicku chorobu?
Nič nebolí, ale nejaké podmienky tam sú. Napríklad musíš prísť s umytými vlasmi. Ja som musela dať dole aj gelové nechty lebo pozerajú aj stav nechtov. A pokožky, takže si nedávaj mejkap. Bude ti pozerať tvár, jazyk, ruky, chrbticu, oči a ešte tuším niečo ale všetko si to nepamätám. Nemá sa predtým piť káva a alkohol. A budú sa ťa vypytovať tisíc vecí a ešte je tam aj také prístrojové vyšetrenie ale fakt nič z toho nebolí nemusíš sa vôbec obávať. Ja som predtým dostala mail a tam bolo napísané čo mám dodržať.
A Albertová je naozaj psychologička ale robí do alternatívnej liečby. Keď som prišla ešte som poriadne ani neotvorila ústa a už vedela čo mi je. A dokonca spomenula aj také veci na ktoré som už aj zabudla že mi to kedysi bolo.
ihiel sa obávať nemusíš, ihly určite nebudú aspoň ja si to tak myslím, keďže Albertová nie je doktorka, ale psychologička
no ja mam termin v polovici januara a tiez sa tam chystam tesne predtym zavolat a radsej si to overim. len tak pre istotu.
chcem sa ale spytat nieco ine. ak je tu niekto kto tam uz na tom vysetreni bol mozete sem napisat ako to prebieha? ked to trva dve hodiny co vlastne sa tam robi, co mam ocakavat? su to aj nejake bolestive ukony? ja mam dost strach z ihiel a podobnych veci tak by som rada vedela na co sa mam pripravit nech potom nepanikarim.
Mne asi dva dni predtým zavolali oni. Tiež som mala termín objednaný asi 6 týždňov dopredu. Dokonca som na to skoro aj zabudla, ale mi zavolali lebo to chceli potvrdiť že či to platí. Keby mi neboli zavolali bolo by mi to prepadlo. Ale neviem či to tak robia každému alebo len vtedy keď je ten termín objednaný už dávno. Radšej by som tam na tvojom mieste zavolala a potvrdila si to.
mam jednu otazku na ludi ktori tam chodia. mame pre dcerku termin na vysetrenie zaciatkom januara. objednavali sme to este v novembri. je potrebne si to este overit alebo ten termin je uz zavazny a mozeme sa nan spolahnut? pytam sa preto, ze tu ludia spominaju nejake problemy s terminmi. nie sme z bratislavy, preto by sme neradi prisli a odisli nevybaveni. ako to tam maju zariadene, ked uz daju termin tak uz to plati aj ked ten termin dali davno a niekolko tyzdnov dopredu? ak niekto viete tak prosim napiste.
o chvilu je polnoc zacina novy rok tak zelam cloveku ktoreho si v zivote najviac cenim pani albertovej vela zdravia a vela sil do jej dalsej uzasnej prace do jej poslania ktorym uz mnohym ludom tak velmi pomohla a pomaha. dakujem jej za velku pomoc ktoru poskytla celej mojej rodine. som stastny ze som ju spoznal a velmi dojaty z toho aky je to vzacny clovek.