Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

kováč

hundros no fakt, takého niečoho sa asi nedočkáš. Každý sa tam chce dostať a keď už termín získa, prečo by ho mal niekomu prepustiť? Ak je chorý, tak si to ani nemôže dovoliť a ak je zdravý, nebude sa tam predsa hlásiť.

kováč

Napísal som opakovane, na tretíkrát som dostal termín na vyšetrenie. Sám som si overil, že pani Albertovej písať je zbytočné lebo naozaj má všetko pod palcom tá sekretárka. Až keď som napísal jej tak sa ľady pohli.

cupkilupki

takto urobte ako ja. otravovala som ich kazdy tyzden, stale som posielala maily az mi poslali termin. a ani som tak dlho necakala.

hundros

prosim vas nemozete mi niekdo prepustit svoj termin u albertovej? ak vam to tak nesuri lebo maju vsetko obsadene a netusim kedy by ma zobrali. a mam dost akutny problem nemozem dlho cakat. dik za pomoc som ochotny za ten termin aj zaplatit.

tajfun

tykwa veď tam sa predsa musíš objednať. a ordinujú v Bratislave, nájdeš si to na internete. Na termíny sa dosť čaká, tak buď trpezlivá.

987654

O pár dní je tu Štedrý deň, sú to pre mňa už dva roky čo som visela medzi nebom a zemou. Nie kvoli nejakej telesnej chorobe ale kvoli mojej psychike. Bola som v takom zúfalom stave že sa mi na to nechce ani pomyslieť. Zlatá pani Albertová ma z tých sračiek vytiahla a som jej nesmierne vďačná. Mala zo mnou božskú trpezlivosť za čo jej nikdy neprestanem ďakovať. Odvtedy každé Vianoce budú moje myšlienky zabiehať aj k nej a budem sa modliť za to, aby jej Boh dal ešte veľa síl a zdravíčka, aby mohla ďalej robiť svoju skvelú prácu. Veru, je to úžasný človek, veľmi si ju vážim. A určite je nás takých viac čo sme mali to šťastie a mohli sme sa v našich ťažkostiach obrátiť na ňu.