Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
lebo je to silna osobnost. takym ludom boh dava silu aby mohli pomahat druhym. bez bozej sily by to neislo. kazdy sa moze stat takou silnou osobnostou ked sa obrati o pomoc na boha.
Stretnutie s pani Albertovou je asi vždy zážitok, ale teraz pred Vianocami mi to padlo naozaj ako taký balzam na dušu. Nepoznám iného človeka ktorý by vedel tak povzbudiť a dodať chuť do života ako to vie práve ona.
cafte. tak mne zmenilo zivot uz len to prve stretnutie z nou. ma fajn nastartovala a ukazala kde robim chybu. mudra zena je to a super clovek.
funguje to tam len fakt treba troska trpezlivosti. vcera mi prisiel termin na buduci tyzden. cakala som vyse mesiaca. co sa da robit, tie vysetrenia robi len ona a ja by som ani k inemu ist nechcela, tak radsej si pockam. aj ked to zdravie uz hapruje u mna dost dlho, tak dufam ze uz sa to konecne zvrtne k lepsiemu.
nestresujte, jasné že pracujú, len v skrátenom režime. aj ona je len človek a má svoju rodinu a nejaké potreby ktoré musí zabezpečiť. neni tu len pre nás, má aj svojich blízkych a tí ju asi tiež potrebujú. tak si troška počkáte na termín a bude to. to sa dá prežiť.
presne, albertova sa teraz zdrziava na nejakom zapadakove kde sa o niekoho stara. pekne od nej, ale tympadom sa jej neda vobec dovolat ani sms-ku mi nedorucilo. ja riesim vsetko cez sekretarku adresa je alternamedica02zavinac.gmail.com. albertova tento tyzden nebola vobec v robote na buduci tyzden mam u nej kontrolu tak dufam ze sa to nezrusi. objednat sa u nej neni beznadejne ale chce to pevne nervy.
tak pre tych co maju problem spojit sa s albertovou moja skusenost: albertova uz dlhsiu dobu pracuje len jeden den v tyzdni kvoli starostlivosti o nejakych prestarlych pribuznych alebo nieco podobne. proste sa s nou neda lahko spojit a preto treba pisat tej sekretarke uz tu niekto daval na nu adresu. druha vec ale je ze ani sekretarka vas neobjedna hned co je pochopitelne ked su terminy len na jeden den v tyzdni. a tretia smola je ze albertova si za den ani tak nevezme viacerych co robila ostatne pokial viem vzdy. suma sumarum to znamena, ze sa k nej dostat nie je zas az take jednoduche. ale aj tak sa oplati pockat lebo ked uz sa tam clovek dostane tak tie jej vedomosti su na nezaplatenie co mi potvrdi kazdy kto sa s nou stretol. mne to trvalo pol roka, urcite dlha doba. ale spravila som zo zaciatku chybu ze som cakala na termin. potom som si tu precitala ze jej treba pisat opakovane tak som sa pripominala viackrat a nakoniec som sa dostala na rad. nelutujem to cakanie medzitym som samozrejme lietala po lekaroch s vysledkom nula bodov. konecne sa to zacalo hybat a uz to nevyzera take beznadejne. preto odporucam vydrzat, radsej tam napisat viackrat a nevzdavat to. hlavne ked ma toho clovek viac a liecba sa nedari je toto naozaj velka nadej.
Musíte písať asistentke. Centrum funguje ale Albertová pracuje teraz len v niektoré dni. Ja som sa s ňou stretla pred dvomi týždňami, práve som končila u nej liečbu a mali sme taký záverečný pohovor a kontrolu. Od nej viem že dočasne pracuje v obmedzenom režime. Ale tá asistentka vybavuje všetky náležitosti a objednáva aj na vyšetrenie. Takže na ňu sa treba obrátiť, nie priamo na Albertovú.
a aka je ta spravna adresa? ja mam zaujem - vazny.
ba praveze je to dobre ked ten mail nemaju na schranke. lebo co mi ubohy pacienti mame robit ked tam pisu kvoli vselijakym sprostostiam ludia co si ju pomylili z linkou zachrany. potom clovek nema sancu sa k nej prebojovat. ten co to mysli vazne aj z liecbou a nie ze sa len chce vykecat tak ten si tu spravnu adresu zisti.