Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
jedulka, nas rodinny priatel mal sexu az az a aj tak skoncil na psychiatrii v klietke :D
Jogin> sorry, jak chceš o někom mluvit, a to nemyslím o autě s tím je zapotřebí do servisu, to sem nepatří, když si ani neumíš pustit to video a vyslechnout život p. Albertovej. Protože moderátorka tam hraje jen velmi malou úlohu.A moc toho nenakecá.Já jsem si tu "práci" dala abych si ho shlédla a jestli jsem si doteďka myslela, že to musí být velmi zajímavá žena teď už vím i proč.A taky chápu, jak si udržuje stále nabité "baterie" na každý den, pro tak neveselou práci jakou má.A proč si jí tolik lidí chválí.
Jedno s druhým.
mala som dojem, ze sa viac bojis reakcie zeny, nez ze ta trapi to auto...
opravujem-zena
jogin a ty si myslis, ze ti ho postriekala pani albertova, alebo aky suvis to ma s nou? :-DDD
a deti ma, vsak to ma vycapene tusim aj na stranke. ja ju nepoznam, ani po nej nepatram, ja viem len informacie, ktore tu ludia pisu...asi to bude tak, ze je to normalna vydata zne s detmi, ktore nevyhrala v loterii, ale splodila v manzelskej posteli. Co je uplne v poriadku.
Dik ale túto reláciu neznášam. Aj keby si tam Heribanová zavolala královnú krásy z Marsu, ani tak by som to nepozeral. Mám na to averziu, s tým nič nenarobíš.
Tak si pozri toto www.youtube.com