Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
Len tak mimochodom... to čo tu padlo. Tiež mám takú skúsenosť (a neukameňujte ma za to. Píšem len svoj názor a svoju skúsenosť).
Mne osobne sa p. Albertová venovala minimálne. Neustále posielanie liekov poštou, neviem sa s ňou skontaktovať, neodpisuje na maily, ozve sa len keď dôjdu lieky a pošle ďalšiu kúru za vyše 100€. Nie je to malý peniaz. Za tie peniaze by som očakávala aspoň možnosť kontaktu s ňou.
Proste... liečim sa asi rok. Výsledky zatiaľ nepociťujem, čo som dosiahla, tie malé krôčiky, tak to všetko som si tvrdo vydobila štúdiom a hľadaním iných ciest v liečbe.
Neviem, nemá čas na pacientov. Veľmi, ale veľmi som sa snažila dodržiavať jej liečbu, no bez spätnej reakcie od nej to stroskotáva.
sklamanka, prave ze som si precitala tvoje prispevky. sorry, ale az tak skaces od zurivosti. nadavas tu dokonca nielen na albertovu ale aj na nas, ktori mame s nou uplne ine skusenosti. nemala som ziadne stastie, lebo som tam sedavala minimalne tu hodinu vzdy ked som prisla pre lieky. ak sa ti nepacilo, ze si tam bola 10 minut, mala si jej to povedat. oni maju na stranke cennik konzultacii. nemusia robit zadara, aj ked v mnohych pripadoch to tak je. takze vlastne ti nebola nic dlzna, ja som predtym chodila k suboticovi, vycalovala som za rok horibilne sumy. nemal na mna cas ani minutu, lieky mi nasackovala jeho sekretarka a trvalo to cele s vyinkasovanim penazi asi pol minuty. a po roku som bola o par tisic eur lahsia ale problemy boli rovnake. to sa po liecbe u albertovej neda povedat. ale ja ta nechcem o nicom presviedcat, ty si si uz nazor utvorila a bolo by to zbytocne hadzanie hrachu na stenu. mas taku skusenost ako pises a z toho vyvodzujes zavery. tak co uz... nech ti je dobre. zaklop na ine dvere, snad najdes toho praveho z ktoreho padnes na zadok.
cakat, ze niekomu po dvoch kurach zmizne problem /jedna kura na 2 mesiace/, s ktorym si lekari nevedia dat rady 7 rokov je velmi naivne a vyhodnocovat to sklamanim z liecby tiez, kedze liecba bola prerusena pacientom. Ked by som uz tolke roky trpela niecim, s cim si lekari nevedia rady, asi by som zubami nechtami liecnu dokoncila a vydrzala, uz len pri pomysleni, ze sa s tym budem trapit do konca zivota. Ale kazdy ma pravo na vlastny nazor a rozhodnutie, aj sklamanka...
Vrela...kde beries pravo pisat o nenavisti...nadavani a pesimizme??!!?precitaj si este raz moj komentar ja necitim ziadnu nenavist k Albertovej,len som z nej sklamana a z liecby takisto,nie som psychicy pacient,zrejme ty mas nieco so psychikou,ked osocujes niekoho koho vobec nepoznas MNA.Liecba mozno niekomu pomohla,ale mne nie a mrzi ma ze pani Albertova sa nemoze a nevie venovat tazko chorym pacientom tak individualne ako to ma pisane v profile svojej stranky.Ja ked som si bola pre lieky bola som vnutri desat minut,asi si mala ,,stastie,, ked si tam bola ,,zadara,, hodinu :-))).
no tak vlaznost som od pani albertovej nikdy necitila. prave naopak. ale to je tak, staci jeden posahany nespokojenec a ocierni aj archanjela. toto vobec ani netreba brat do uvahy. bohvie ci sklamanka nie je nejaka psycho-pacientka kverulantka, ktora nadava na kazdeho. na doktorov, liecitelov, rodicov... vsetci su zodpovedny za jej zdravotne a psychicke problemy.
sklamanka troska sa zamysli nad sebou. s pesimizmom a nenavistou sa neda vyliecit. porozmyslaj ci si niekde neurobila chybu ty sama. nadavat je lahke ale to ta nevylieci.
este by som chcela dodat ze ked som prisla pre lieky pani albertova so mnou vzdy konzultovala ZADARMO!! vyse hodinu. je fakt ze som z bratislavy tak mi lieky neposielali ale aj tak sa mi to zda velmi nadstandardne. telefony neberie. ked som tam sedela a zvonil mobil, vzdy ho zrusila. to je logicke, je v praci a ma klienta, nemoze predsa sa vykecavat do telefonu.
sklamanka najdi si lepsieho, bude to sice tazke ale snad takeho niekde vyhrabes.
Takze vy vsetci hlboko veriaci v Albertovu...liecbu som absolvovala skoro pol roka a ziadne vysledky k zlepseniu ba prave naopak a ano pristup bol skvely prvykrat ked som zaplatila za diagnostiku 70eu...ludsky pristup ako tu kazdy pise..no potom som len dostala lieky a vlazny dalsi pristup zo strany Albertovej...mam prilis silnu diagnozu na to aby to bolo tak povrchne brane ako to priebiehalo a nikto ma nepresvedci o opaku.
Sklamanka je urcite jeden z pacientov, ktory liecbu mozno ani nezacali , pripadne nedokoncili , vlastne ani nic o priebehu liecby nenapisala a teraz taha informacie od inych, otazka je ze naco? Za druhe, ak nikto ma vazne zdravotne komplikacie , ktore si clovek asi dopredu neplanuje, asi tazko moze momentalne pracovat, vsakze...Sklamanka je asi mudrejsia ako my vsetci aj s pani Albertovou dohromady, ta si o tom mysli svoje, vykasli sa nato sklamanka a nepatraj...
nasiel som tu tuto temu a chcem sa tiez vyjadrit. neviem co sa stalo pani albertovej, nevidel som ju si dva roky. o ziadnej havarii ani operacii nemam informacie tak k tomu sa nemozem vyjadrovat. k jej pristupu k nam ako k rodine mozem povedat toto: liecila sa u nej moja dcerka s velmi vaznymi problemami. po nej manzelka. chodili sme k nej z vychodneho slovenska vsetci traja. lieky nam posielali postou. ja osobne a mozem hovorit aj za moju zenu sme sa nikdy nestretli s takym ludskym pristupom ako u pani albertovej. pomohla nam velmi a vdaka nej je nasa dcerka v poriadku a chodi do skoly ako ine deti. viem ze sme neni jediny co maju s pani albertovou taketo skusenosti. naozaj netusim ake ma ona sama teraz problemy. len si myslim ze ak sa jej stalo nieco vazne tak asi tazko moze robit vsetko tak ako doteraz. to by sme snad mohliako ludia pochopit. druha vec je ze ak by pani albertova bola len taka obycajna psychologicka ktora vie ako na ludi tak by urcite nedokazala vyliecit nasu dcerku z choroby s ktorou si neporadili lekari sedem rokov. a ani mnohych inych ludi z ich chorob. je mi smutno ked vidim ako aj tych najlepsich ludi iny spinia a kritizuju. vsetci chceme len pre seba to najlepsie a ohlady ale ked sa nam niekto nevenuje tak ako si to zelame uz na neho valame spinu. ved predsa je na slovensku vela podobnych pracovisk netreba sa tlacit nasilu k niekomu. moze sa kazdy objednat tam kde je volne miesto a kde sa mu hned venuju ako si to on zela. kto je dobry ten ma samozrejme vela roboty a na toho treba aj pockat. a ked sa jemu samemu nieco stane tak troska trpezlivosti by nezaskodilo.
Som velmi sklamana z pristupu Abertovej a takisto aj z liecby..pochopila som ze je to len obycajna psychologicka,ktora vie ako na ludi....komu vlastne dopomohla vyliecit sa?napiste sem prosim....chapem ze ma problemy teraz nakolko isla na operaciu...no ked nema cas na pacientov nemala by to robit.
dik za info, tiez som jej pacient a dlho sa neozyva, tak musim len pockat, ked sa jej bude dat, isto odpise..