Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

mamotazky

dozvedela som sa ze pani albertova mala havariu a ide na nejaku operaciu. neviete na aku a kedy? ani ci bude este pracovat a ak ano tak odkedy? je tu niekto, kto je s nou v uzsom kontakte? lebo mi pripada blbe pytat sa na to jej sekretarky. chcem sa k nej objednat len neviem v akom asi horizonte je to realne.

smutné

maria, pan janca uz zomrel? ten co napisal tie knihy o alternativnej medicine. to je smutne veru ved nebol taky stary. ale aj liecitelia zomieraju aj to su len ludia.

mariakonecna

Ked má človek vážny problém a doktori ho sklamú nielen prístupom, čiže nezáujmom, ale aj tým ako málo vedia odhadnúť čo mu vlastne je, tak vtedy neostáva nič iné len hladať pomoc inde.
Celá naša rozvetvená rodina patrila k vdačným pacientom pána Jiřího Janču. A keď zomrel boli sme nešťastný a hladali sme náhradu čo nebolo také lahké. Našli sme ju až po čase a po neúspešných pokusoch s inými liečitelmi v osobe práve Luby Albertovej. Človek ked vidí ten záujem z jej strany a ten priatelský prístup ale hlavne že to čo hovorí ma hlavu a patu tak mu naozaj odlahne že je v správnych rukách. Nemožem povedať jediné krivé slovo, len číru spokojnosť.

olimka

jitkaaa keď napíšeš rovno tej sekretárke a vysvetlíš jej že ti to súri, tak ti dajú termín o pár dní. ale musíš to tak napísať, inak sa čaká dlho.

greso

co sa mna tyka nam pomohla velmi celej rodine hlavne svokrovi. ten bol na tom blede a teraz zas chodi normalne do roboty co sme nedufali ani nahodou. odbornicka to je to sa musi nechat.

Quiik

Ludia, táto žena fakt robí zázraky. Ja som ešte pred rokom bola kôpka nešťastia s kopcom zdravotných problémov. Dnes mám skvely vzťah a už druhý mesiac pracujeme s priateľom v zahraničí. Keby mi to bol niekto predpovedal pred dvomi rokmi tak mu neverím ani náhodou. Takže sa môžem len pridať k tým ktorý sú jej vďačný za ohromnú pomoc. Netreba sa jej báť, je to strašná dobráčka. Taká mamina, akurát že mamina nemá také schopnosti a múdrosť ako ona.

alpina

ja co som zistila tolko ze lieky sa odtial posielaju takym co nebyvaju v bratislave. ale to je najlepsie si overit priamo u nich. ani ja nebyvam v bratislave a nemohla by som si pre tie lieky chodit. ved dnes sa uz vsetko da poslat postou tak si myslim ze to neni problem.