Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
RNG rady urcite neuskodia, mnohym pomozu, ale on je na druhom konci sveta, clovek mu len do mailu opise problem, on na ten problem nieco poradi, ale casto nevie, co je za tym, cely chorobopis od malinka nepozna, psychiku cloveka, niekedy jeden velky zdravotny problem , ktory nam sposobuje urcity organ a liecime ho ma na svedomi prave casto uplne iny organ, ktory nas ani neboli, je to take poprepletane vsetko v tom tele, ani netusime ako...
jarny kvet ja som mala skusenost ze mi naordinovali u Albertovej joalis a k tomu akesi dvoje kvapky miesane v lekarni ale netusim aky bol obsah a co konkretne tam bolo v nich a stali este viac ako joalis ale boli trochu vacsie objemom a brala som ich 3x az 7x denne po 10 kvapiek a co sa tyka RNG ja som zatial vsetko co mi poradil na problemy zacala uzivat a malo to skutocny ucinok aj vysledok liecenia problemu aj moj priatel vdaka nemu uz4rok nemusi uzivat antyhystamikum ako alergik a pluca co mu nevedel docent plucny vyliecit tak vdaka RNG radam co nato si vyliecil aj ortoped mu viac znicil ako pomohol z laktami a obstrekmi ale vdaka RNG radam co uzivat ma zachranene ruky
no ja som skusala aj rady podla RNG a mnohe su skvele, ale niektore nepracuju. tak som chcela ist s jednym problemom k p. Albertovej. ale neviem, co to tu teraz citam. a joalis nechcem, tomu neverim prilis, hlavne kvoli tym vsetkym "poradcom", uz som s takym jednym mala tu cest. a citala som v skorsich prispevkov, ze albertova pouziva bylinky z cinskej mediciny, nejake pripravky z lekarne... takze nie len joalis kvapky,ci? lebo tie odmietnem, tak ci je to uplne zbytocne, proste na joalis mam negativny nazor od xy ludi, a tu som cakala, ze to bude liecba na sposob tradicnej cinskej mediciny, ayurvedy (tak ako to je uvedene na stranke) a nie len ten joalis zas davat
takze otazka zostava: chodi niekto k albertovej a uziva od nej aj nieco ine ako joalis kvapky? vdaka
ano lieci joalisom a myslim ze ho dava kazdemu..je to na tebe ci tam pojdes alebo nie..nikto ti nezaruci ci ti to pomoze..ani ci ti to nepomoze..zalezi od zavaznosti diagnozy,aj od organizmu..no aj od pristupu a sledovanie pacienta,co u Albertovej zlihava..ja som vdaka inej alternatyvnej liecbe napriklad pri hormonalnej poruche vusla z toho za par euri behom mesiaca..pozri prispevky RNG,nedam za nic to co odporuca tento clovek a uz nikdy nebudem spekulovat a vyhadzovat peniaze ako napr.u Albertovej.
ludia, napiste tu niekto kto mate aktualne skusenosti. zatial som citala len pozitiva, ale tieto posledne prispevky, neviem. ja k nej idem coskoro na vysetrenie, a neviem, ci teda tam mam ist ci nie? naozaj vas liecba vysla aj do 500e a nepomohla? a lieci aj inym nez Joalisom? lebo prave joalis nechcem, ja som myslela ze bylinky, homeopatika, caje...
Rena 1236,,,,nema ti byt preco luto,koli tomu co pises..boze vsak sme za to vyhodili velke peniaze ja takisto 500eu a to som na invalidnom dochodku a to co som si privyrobila pomimo som dala na liecbu a prd z toho a este sa mam bat sem napisat pravdu aj Albertovej to dam vediet nemam mat preco strach,nech prijem aj kritiku,v dnesnej dobe nikto nic nerobi zadarmo cest vynimkam ale Albertova to urcite nie je ona sa na to len hra,kym nema cloveka spracovaneho psychologicky,co ju po tom ci ja mam na liecbu alebo nie ked sa nestara ani o to ako mi to zabera a ako prebieha liecba,clovek v dnesnej dobe nemoze verit takmer nikomu a musi sa spolahnut hlavne na seba,,,pretoze ked si ty nepomozes a vyssia sila,nepomoze ti nik!
Presne tak. Už som vzadla komunikáciu s ňou. Lebo som sa fakt nevedela dovolať reakcie. Za posledné vyše 3 mesiace som dostala jedinú odpoveď. Za takmer rok ma liečba vyšla (so vstupným vyšetrením 70€ a s troma kúrami za 130€)na dosť peňazí. Ja viem, že je to človek s nesmiernymi skúsenosťami, prvé stretnutie bolo, ako by mi videla do duše. Je mi to ľúto, že to tu tak píšem... ale za to, že som za liečbu zaplatila zatiaľ takmer 500€, nevidím žiadne výsledky a že so mnou nekomunikuje... ako mám byť spokojná?!
Veď som úplne bezradná z toho prístupu. Prajem jej všetko dobré, určite má toho veľa. No kiež by sa pacientom viac venovala. Niektorí to ozaj potrebujú. Komunikuje so mnou len mailom, a aj tie by som za ten takmer rok u nej, spočítala na všetkých prstoch.
Presne tak Rena 1236 spatna reakcia od Albertovej neexistuje...co je to potom za liecbu,ked clovek si musi sam znizovat davky ked je zle a nema to s kym riest?aj mne slubila kadeco,ze mi posle cez meil..ani neodpovedala ani nenapisala.Nechcem ju odsudzovat,no nepriklada vaznost k tazko choremu pacientovi...nacha ho napospas osudu.Vdaka rng som bola zachranena v oblasti zenskych problemov behom mesiaca sa mi vsetko upravilo a vychadza ma to smiesnu sumu a je to objednavane z ameriky,joalis od Albertovej ma za skoro pat mesiacov znicil,mam prolem s kozou a ta sa mi tak zhorsila,napriek nizkemu braniu kvapiek,ze som musela pridat davky svojich liekov od koznej aby sa to zasatavilo,lebo to bolo na pokraji toho ze skoncim v nemocnici...takze nech si tu pise kazdy co chce,ja pisem len pravdu,mozno tato liecba pomaha pri lahsich ochoreniach ale hlavne s inym pristupom a vsimanim si pacienta pocas liecby.