Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
sklamalka, a ty mas nejake kozne ochorenie, ze? lebo to aj rok a pol, dva roky trva, co som sa docitala. tiez depresie su na take 2 roky. tazko takto. ja mam len taky "mensi" problem, teda uvidim, ci to nie je nejaky skryty vacsi co to robi, ale kozu mam v pohode a na nic absolutne neberiem lieky. takze to moze byt aj to, sama pises, ze beries rozne lieky, tak to tu liecbu urcite predlzuje az trochu neguje mozno (kedze sa jedna aj o detoxikaciu a lieky ti robia stale dalsiu a dalsiu zataz...). je to velmi individualne. praveze mne sa jej pristup z citaneho pozdava, uvidim po vysetreni, pojdem tam a uvidim, co navrhne. mne sa akurat ten joalis prilis nepaci, ale to su mozno len moje predsudky a v spravnych rukach to moze fungovat, preco nie. ale ja tak nejak dufam, ze gro tej liecby nie je o joalise, ale aj o inom. ja neviem, potom mozno ist za suboticom z TCM? ale na toho som dost negativneho citala, o albertovej s vynimkou dvoch prispevkov (ze to este nezabera, co moze byt z mnohych pricin) len pozitivne, takze musi to fungovat.
ona vzdy liecila joalisom? aj pred rokmi, kto ste u nej boli, ci to len teraz?
UdoJur...zrejme patris tiez k tym ktori mali statie,ja nezavadzam na diagnostike som bola asi hodinu a pol,na maily mi neodpovedala ani raz,ked som zavolala par slov prehodila rychlo,nemala cas ale chapem nie som jedina,no pri mojej zavaznej diagnoze som cakala,vzhladom na jej referencie,iny pristup.Niekoho to pomoze inemu nie aj to je dolezity aspekt mimo ineho.Niekede som citala tuna nazor jedneho pana,ze joalis detoxikuje jedine penazenku....
Vidím, že to tu chce troška racionálneho mužského prístupu.
To sklamanka: bohužiaľ troška zavádzaš. Vyšetrenie u pani Albertovej trvá minimálne dve hodiny. Ja som tam bol tri a pol hodiny. Platil som len tých avizovaných 70,- eur.
Predtým som chodil do Terramediky. Sumy za lieky neporovnateľne vyššie ako u Albertovej. Výsledky po trištvrte roku žiadne. Každá návšteva - teda každý mesiac - vždy okrem liekov 40 eur. Pohovor pri preberaní liekov trval asi 7 minút. Podľa terapeuta to bola kontrolná konzultácia. Vonku na chodbe už čakali ďalší, takže na mňa viac času nevyšlo.
Preberanie liekov u Albertovej: rozhovor minimálne pol hodinu, ak som sa ponáhľal. Ak nie, aj hodinu. Neplatím zatiaľ nič. Výsledky markantné po polroku. Ďalší nezanedbateľný bonus: možnosť mailovej komunikácie kedykoľvek sa niečo vyskytne. Momentálne konzultujem so sekretárkou, keďže pani Albertová mala haváriu. Ale včera mi prišla informácia, že už sa chystá do práce. Nemám čo kritizovať, som absolútne spokojný. Je tam možnosť zdarma konzultovať cez mail a prebrať aj priebeh liečby priamo s terapeutkou pri preberani ďalšej kúry. Všade inde sa za tieto služby platí. Nechcime od Albertovej zadarmo to, čo by nám nikto iný neposkytol. Ona to síce robí, ale nie je to jej povinnosť. Ak niekto nemá zlepšenie počas liečby tak na to je internet aby im to napísal. Som presvedčený že ich to bude zaujímať a niečo s tým urobia.
Pisala som ohladne prispevku co napisala karticka..ze za polhodinove vysetrenie niekde zaplatila 100eu..nie u Albertovej..tam sa plati 70 asi tak za hodinu.
Takze polhodinove vysetrenie 100eu?to je zdieranie,,,mam 190eu invalidny,,,viem ze mala havarie,,kazdy mame nieco,no ona ma na starosti ludi,viem niektorym pomoze inym nie,,,nebudem ju uz riesit,,je to zbytocne,,,sto ludi sto nazorov a bodka.
no, dovolte aj mne napisat par riadkov. podla mna je dobre, ked si ludia napisu aj pozitivne aj negativne reakcie, ale dolezite je, aby sme nikoho neosocovali. lebo nasa skusenost moze niekomu pomoct ale moze ho aj zavadzat. neviem ako je to s pacientami ktory su mimobratislavsky. tym sa asi naozaj posielaju lieky postou ved nemozu pre kazdu kuru prist do blavy. ja som ale z BA, pre lieky si chodim. neuzivala som kvapky joalis, ale cinske tabletky a gemopreparaty. takze nesuhlasim ze pani albertova dava kazdemu joalis. ja som joalisky nikdy nedostala. no a pokial ide o starostlivost z jej strany. dohoda hned na zaciatku bola taka, ze mam pisat reakcie na liecbu mailom. musim cestne priznat, ze som to dost flakala. takze potom pri preberani liekov sme to riesili. ziadne minutovky to neboli, naozaj ako tu uz ludia pisali, vzdy to boli dlhe debaty. s albertovou sme hovorili nielen priamo o liecbe ale ona dava naozaj vela rad o vsetkom moznom. aj o liekoch, strave, ale napr. aj o partnerskych vztahoch co som ja konkretne potrebovala. co si ludia tu neuvedomuju, ze za take konzultacie sa vsade inde plati. u nej sa za to neplati a to mozem potvrdit z vlastnej skusenosti. takze by to vlastne nemusela robit ved to nerobi nikto. preco to teda od nej vyzadujete? neberie telefony co sa ani neda ked jej tam sedi pacos, to je jasne.
dalsia dolezita vec je, ze posledne mesiace mala dvakrat za sebou havarku, niekto do nej napalil a mala zranenia. co viem tak ta druha havarka bola vazna. tak sa asi pracovat neda ani odpisovat na maily ani s nikym debatovat.
takze suma sumarum to uzavriem. ja osobne s albertovou mam vybornu skusenost. jej odbornost je na vysokej urovni a venovala sa mi viac nez som cakala. co som mala moznost zistit pouziva vela roznych liekov a nedava kazdemu to iste. ale uznam ze kazdy mame ine ocakavania a aj ine percento spokojnosti. ja som predtym navstivila podobne pracoviska kde sa za polhodinove vysetrenie vycaluje stovka a dalej za kazdu 5-minutovu navstevu 50. a efekt bol uplne nulovy. u albertovej sa moje problemy naozaj likviduju a vidim to nielen ja ale aj okolie. a neslubila mi ze ma vylieci za mesiac ale rovno ma upozornila na to ze v prirodnej liecbe to tak nefunguje ze dostanem tabletku a problem je prec. a bolo na mojom rozhodnuti ci sa na to dam alebo nie.
mate prosim niekto skusenost s liecbou p. Albertovej aj s vysokym tlakom, resp. nahlym zvysenim tlaku cez 200 a kolapsovymi stavmi s tym spojenymi..Matke sa to uz 3 mesiace opakuje a z toho mnozstva liekov, co jej pridavaju odvtedy to ma coraz castejsie, uz som z toho zufala..
Tak nie je to celkom vždy tak, lekári prírodnej medicíny (imunológ, gynekológ ,primár odd.prírodnej medicíny a liečebnej výživy ) sa zaujimajú o lekárske správy ale samozrejme to nie je podmienkou na telefonickú konzultáciu ak človek pozná svoju diagnózu. Ak je lekárska správa, tak je to lepšie ale nemusí byť. RNG má iný druh podnikania a ľuďom radí z vlastnej vôle , na úkor svojho voľného času, zdarma.
Lekarske spravy tie nevidi ani Albertova,to vidi jedine lekar, ktory na vsetko odporuci jedine chemicky liek.Ja som nahradila v poslednom case uz dva taketo lieky prirodnym lekom vdaka RNG,jasne ze nie je vsemohuci,no velakrat dobre poradi a nejde mu o vlastny biznis.