Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

saskiabur

co viem albertova minuly tyzden na jeden den nastupila do prace a uz koncom tyzdna bola vraj zas v nemocnici kvoli tym operaciam po havarke. ze jej to nejako dodzubali a ustavicne sa jej v tom bruchu nieco deje. ale ze su to skor nasledky tej prvej nevydarenej operacie nez tej havarky. ze zas musela ist pod noz ale tentokrat len nieco mensie. poznam sa s jej bratom len mi o tom nechcel povedat viac tiez uz vyzeral nasraty ze to nema konca. ze ona dokedy sa nestalo toto sa vzdy zo vsetkeho sama vystrabila. ten prvy chirurg ju nejako dobabral. ale ze uz je doma a mala by koncom tohto tyzdna nastupit. tak to asi bolo fakt len nieco mensie nejaky laparoskopicky zakrok ci co. viac neviem. a ze ta jej sekretarka to nezvlada lebo chodia stovky mailov a uz je z toho tiez na nervy. jej brat sa postazoval ze albertova urobila chybu ze vsetkym vzdy odpisovala robila servis celemu slovensku zadara a teraz sa jej to vypomstilo. kazdy caka od nej odpoved aj vtedy ked sama lezi na operacnom stole.
takze to je vsetko co viem.

jarny kvet

aj som si myslela, ze ma nejake problemy, kedze sa neozyva teraz, to ma mrzi. inak dovtedy komunikovala uplne promptne, aj som s nou volala.
tymto narazam na staznosti tu asi dvoch prispievateliek. ja som z nej mala dobry dojem, vysetrenie trvalo skoro 3 hodiny (nie ze jednu) a aj mailovo sme v pohode komunikovali.

psickarka

mam cerstvu informaciu pre pacientov pani albertovej. je prave po druhej operacii, prva sa ze vraj nevydarila. ze jej nieco nechali v brusnej dutine. ze vraj na to skoro umrela. toto mam zarucene overenu info od mojej susedky, ktora je sestricka prave na oddeleni kde pani albertovu teraz operovali. vcera mi to prezradila pri spolocnom venceni psikov. dufam, ze som moc neprezradila zase ja. u pani albertovej som sa liecila pred tromi rokmi. vtedy nemala taketo problemy a liecba isla ako na dratkoch uplne bez akychkolvek tazkosti.

jarny kvet

citam to. a ospravedlnujem sa za toho subotica, to bol len navrh. ja som chodila raz k jednej "liecitelke" a az po mojich negativnych pocitoch z nej som si dodatocne citala nazory na nu. to treba dopredu. preto sa mi p. albertova paci, ze na nu som este nic nepekne necitala, mozno len niekomu to celkom neucinkuje a mozno len viac casu potrebuju, ale v drvivej vacsine su ludia spokojni a najma s nou ako osobou, to je pre mna tiez velmi dolezite

karolinka122

zaujimava diskusia o Suboticovi, pokial dobre vyzerate, moze sa vam stat, ze pocas liecenia polozi vasu ruku na svoj..... aj ine pacientky popisuju, ze ak mu "padnete" do oka je dost "lepivy" tak to urcite nie...
www.modrykonik.sk