Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

vačkatec

Boli sme u nej s manželkou na konzulte, tak ľudia ženská má neuveritelne poznatky zo všetkych možnych oblasti, som teda čumel fakt. Neviem kde dnes človek dostane takyto servis od ktoreho odbornika. Ak teda vobec sa u nás dá o odborníkoch hovoriť. Skor by som povedal že ani nie. Mal som vela otazok ani som nedufal že zaberie ale ma riadne zrovnala. Ale ma to dobre nakoplo a som celkom rad.
pfuuu ty si riadne vedla ked si prdala na tie rady nevieš mi povedať na čo si k nej teda išla? Zaberáš miesto ludom ktorý sa chcú liečiť a nedostanú sa na radu pre takých ako si ty. Keď nevieš čo chceš lieč sa sama.

sumienkaa

a preco si myslis ze obklady a masaze su neucinne? ja si robim reflexnu masaz pravidelne ked mam nejake problemy a velmi to pomaha. mala si to aspon vyskusat a nie to odignorovat. a naco jej teraz chces pisat? predpokladam ze nejaku kritiku. ale preco, ved ty si urobila chybu, nie ona.

Weggi

pfuuu, teda sorry, ale to čo už je toto?
Načo si sa tam trepala keď si nemala zaujem dodržiavať pravidla? Si myslíš že ti to navrhla aby ti vyplnila voľný čas? Takýto prístup fakt milujem :D

pfuuuu

Lista nemas pravdu. albertova je mozno dobry odbornik to sa nehadam neviem posudit. ale co je pravda, to je pravda. mna napr. po dvoch mesiacoch poslala k vode staci ze som jej povedala ze som nerobila dve proceduri ktore mi odporucila. som na to proste nemala cas a aj som bola rozlietana. a popravde som nepovazovala akurat to za take dolezite. brala som lieky a kvoli tomu som za nou bola. neratala som s tym ze mi da este nejake aktivity na ktore nebudem mat dost casoveho priestoru. to som jej napokon aj hned na uvod povedala ze to veru neslubujem lebo som dost zaneprazdnena. a este chcela po mne nejake caste hlasenia o priebehu liecby tak to prrrr! neni som spisovatel. potom som si napisala o dalsie lieky a uz som dostala mail od asistentky ze dalsiu liecbu nepoklada madam albertova za "zmysluplnu" kedze som nedodrzala vsetky postupy.buuuu! a uz som bola mimo jej zaujmu. neviem ci kazdemu dava robit nejake somariny alebo druhy uzivaju len lieky ale obklady a masaze nepokladam za dostatocne ucinne metody tak nechapem preco by som mala zabijat cas takymi kravinami. chystam sa ze jej este napisem nejake vrele slova aj s nazorom co si o tom myslim. len som na to este nemala cas.

Lista

Nech si hovorí kto chce čo chce že je prísna a takéto kecy,mne veľmi pomohla. Kdo sa chce vyliečit ten dodržiava všetko čo treba a kdo chce len skúšat nech za nou ani nelezie. Neviem podľa čoho to usudzujete že je prísna mne taká vobec nepripdá. Pre mna je doležité že mi vyliečila moju chorobu a ostatné ma nezaujíma.

hurhaj

kovadlina ja nechapem kde si nabrala ze je prisna. je to ten najbohovskejsi clovek co chodi po tejto zemi. takyto keby boli vsetci doktori tak je cely svet zdravy a stastny.

kovadlina

Dobra psychologicka aj dobra liecitelka. Podla mna. To sa nevylucuje. Skor si myslim ze sa to vhodne doplna. Ale je dost prisna co nemusi kazdemu vyhovovat.