Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
Toto sa tu uz neda citat a aj ked som nechcel ale musim tu napisat svoju skusenost.
Moja zena robila u pani Albertovej pred nejakymi osmimi rokmi. Mozem povedat ze tym bola vtedy poznacena cela nasa rodina. Nic som nepocuval len jak kazdy pani Albertovu vyuziva a ze jej musime pomoct ze to takto dalej nejde. Tak som sa dal nahovorit kedze podnikam ze vypracujem predbezny projekt pre mensie centrum kde by nebola pani Albertova odkazana na seba ale mala by ekonomicke zazemie. Ona totiz co treba po pravde povedat a neni to ziadne ohovaranie nema vobec ekonomicke bunky. Kazdy nemusi vediet vsetko to je jasne ale co sa tyka jej tak to bolo nehorazne jak ju kazdy jeden vyuzival. Moja zena tam robila len par tyzdnov a uz zacali aj nam telefonaty . Ci rano ci vecer ci v noci bolo to jedno kdo si zmyslel ze ho pichlo v kolene uz volal jak pako nech to bolo aj o polnoci. Vtedy este tolko ludi nefugovalo cez internet tak kazdy rovno zavolal. Zena nemala klud ani chvilu cez den ani v noci. Jasne ze to iste pani Albertova. Ja som par razy uz potom dvihol telefon a som si povedal od srdca to mi zas zena nadavala ze bude zle na pani Albertovu. A pani Albertova s kazdym debatovala a kazdemu robila zadara sluzbicky samo ze im to vyhovovalo mat psychologa bez calovania. Potom uz to bolo take priserne ze zena musela od nej odist. Nemohla sa divat na to jak ju stale kazdy vyuziva a problem bol ze ona si nedala povedat a z nikym nevyrazila dvere. Ako na cloveka na nu nemozem povedat jedno krive slovo a jasne ze keby som potreboval pomoc tak nepoznam ochotnejsieho jak je ona. Ale na podnikanie sa nehodi na to nema gule to aj ona sama vie. Mala by mat pri sebe dobreho ekonoma alebo skratka osobu co by vedela tych ludi drzat na uzde. Ona nikoho nedokaze poslat do riti a to je jej jedina chyba. A mylila sa aj v uctovani a zaujimave ze vzdy len tak ze uskodila sebe. Zaratala napriklad pacientke menej za lieky nez stali. A ani si z toho nic nerobila ked ta baba odisla a zaplatila polovicu. Moju zenu az skrucalo ked to videla. Dokonca ju raz jedna pacientka drzo okradla ukradla jej penazenku a aj zena aj pani Albertova vedeli ze to bola prave ta jedina pacientka ale ked jej potom volala tak povedala ze ona nijaku penazenku nevidela. A bola to zena nejakeho podnikatela a dost bohata. Mozno bola kleptomanka. Takze taketo pripady sa tam stavali to je smola takychto ludi ze ked maju dobre srdce zas ich kazdy vyuziva. To je jasny priklad toho ze za dobrotu na zebrotu a ze clovek musi v tomto vlcom svete rozmyslat inac. Ona uz davno mohla byt milionarka tolko ludi z kazdeho kuta ju vyhladava ale ma skratka taku povahu jaku ma. Tato baba co je u nej teraz tak tu lutujem. Uz je tam odkedy odisla moja zena tak si myslim ze musi byt taka ista lebo toto by malo ludi vydrzalo. Nehovorim ze kazdy si musi dat vsetko hned zaplatit ale doba je taka ze clovek musi mysliet hlavne na seba a svoju rodinu. Inac ho to zvalcuje.
Co tu sem tam volaky zly jazyk napise ze neni odbornicka na svoju profesiu to nekomentujem lebo to moze napisat len pako. Po tejto stranke nema konkurenciu podla mna na Slovensku ale aj tak jej to neni nic platne lebo to nedokaze vyuzit.
No Albertová hovorí plynule osmymi jazykmi. To už hovorí samo za seba, nie? To sa asi blbec alebo retardovaný človek len tak nenauči. A aj to jej pomáha byť stále v obraze, lebo môže študovať aj zahraničnú literatúru a nie je odkázaná len na preklady starých kníh.
Hlavne že sa tu vyjadrujú takí, čo neovládajú poriadne ani slovenčinu.
uaa ak sa ti pohorsilo to je asi normalka. mne ekzem po dvoch mesiacoch sa velmi zhorsil ale bola som na to upozornena. potom to ustupilo a nakoniec ssom sa ho zbavila celkom. treba nieco aj vydrzat a neist do toho s tym ze huraa o tri dni budem zdrava. to sa pri takychto liecbach neda. tam sa nepotlaca ten vonkajsi prejav ale sa odstrani ta pricina. a je to celkom inaksi priebeh jak pri normalnej liecbe u doktora. treba si to najskor pozistovat ze do coho idem.
mušmuš suhlasim s tym co si napisala ze dokaze cloveka podrzat ked je na dne. ona dava velku silu a optimizmus co vie malokto lebo ona to ma v sebe aj sama. velmi dlho nepracovala aj mi to dost chybalo lebo vzdy ked som potrebovala predtym tak mi napisala a povzbudila ma lebo mam velmi tazku situaciu. ale s jej pomocou som vzdy vsetko zvladla.
Pani Albertová je pani Albertová, je to fajn človek, výborná psychologička a veľmi originálna osoba. A tým je asi povedané všetko. Teda hlavne to, že to nie je liečiteľ pre každého. Tý ktorý ju poznáme vieme že je naozaj veľmi priama a priateľská a vždy ochotná pomôcť. Určite to robí nad rámec jej povinností.Práve o takýchto ľudoch sa najviac diskutuje pretože taký ktorý sú priemerný a robia len to čo sa od nich čaká tak taký nevybočujú z radu. Ale odrazu je tu niekto výnimočný alebo originálny a už sa nájde hneď kopec spokojných ktorý to v superlatívoch až preháňajú alebo aj nespokojných ktorý skritizujú aj chlp na dlani.
mušmuš neviem ako starý je tvoj brat ale napríklad môj syn má 19 a veľmi mu sadla. Práveže sa vyjadril že konečne normálny človek čo len nekritizuje ale vie mladého chalana aj pochopiť. A nezdá sa mi že by ona nejako necitlivo pristupovala k ľudom. Práve naopak. A zaujíma sa o toho človeka nielen pokiaľ ide o zdravie ale vie poradiť aj v súkromných záležitostiach. Ale to tu netreba donekonečna omielať, lebo mnohý to poznáme. Ak je niekto nespokojný tak podľa mňa skôr taký čo čaká že je to čarodejník a potom je sklamaný lebo je to len človek. Aj keď s veľkým Č.
podla mna nikto nesadne kazdemu. moj brat je na nu alergicky, ale myslim ze je to kvoli tomu ze mu povedala na rovinu kde je jeho problem a to ho vytocilo.
ja k nej chodim vzdy ked sa nieco vyskytne u mna. k lekarom uz vobec nechodim. som maximalne spokojna. poznam ju asi desat rokov. myslim ze uz celkom dobre za ten cas. co sa tyka jej vedomosti tak co to tu pisete je dobra blbost. za tie dve hodiny co ste u nej boli na vysetrenie ju mozete tazko odhadnut. ked sa s nou clovek pozna dlhsie tak vidi kolko toho vie. taka encyklopedia. a nerobi zo seba chuderu, to kde si nabrala. ale neni to ziadna milionarka a hlavne neryzuje na tom co by aj mohla lebo zaujem o jej liecbu je velky. skoro cely rok nerobila lebo mala velmi vaznu havariu. tak to mohlo mnohym liezt na nervy ale za to predsa nemoze.
albertova urcite neni clovek pre kazdeho. viem si predstavit ze su ludia ktorych moze aj svojou priamostou nasrat. vid moj brat. ale aj on uznava ze je to odbornicka. len on neznasa aby sa mu niektore veci povedali na rovinu. a ona sa nekasle a nikomu nestrka medove motuzy popod nos. zase na druhej strane ked je clovek na dne tak ho dokaze strasne povzbudit a podrzat.
a ako ti uskodila? co za chorobu si si liecila? ja som bola u nej a jednu jej radu som po case vypustila, lebo mi vobec nerobila dobre a to uz dlhsie. to je normalne, ze ani ona nevie vsetko, ty mas mat zdravy sedliacky rozum a to je aj to, preco tak baziruje na dokladnej komunikacii aj o co najmensich detailoch.
ale ja som svoju liecbu nedokoncila, lebo potom mala stale tie operacie a nemala som na to trpezlivost, na tu chybajucu komunikaciu, ked som to najviac potrebovala, takze som s tym sekla. ale zvazujem znovu to skusit
ona ako osobnost inak uplne super posobi na cloveka, ked je na vysetreni ale zas mne az take extra tie rady neprisli, lebo toho mam uz pochodeneho vela, ale je pravda, ze diagnostikovala velmi velmi presne a nie z tej masinky len ale najme z tych reflexnych bodov, jazyka, hlavy, no takto presne mi teda este ziaden "liecitel" nevymenoval moje problemy, preto to asi chcem dokoncit, kedze moj problem stale mam
Nemam absolutne dobre skusenosti s Albertovou...mozno menej zavazne ochorenia u cloveka dopomoze dat doporiadku...ale na vazne ochorenia je neschopna a mala by zvazit..do coho sa pusta...pretoze mne uskodila.A este robi zo seba chuderu...ze nema na to ..alebo na hento...tak tomu uz vobec nerozumiem.