Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

lísktová

To o tom telefonovaní je pravda. Bola som tam na vyšetrení a skutočne jej tam párkrát zvonil telefón, ale hneď to zrušila. Takže s nikým nevolala počas toho vyšetrenia.

Merkel

klinik nechcel som sa na nej nabalit. chcel som jej pomoct aby sa nabalila ona a aby nezila tak skromne. ale ona o to nestala, tak ma smolu. bude do smrti chudobna. kazdy ma co si vyberie. nasilu sa nikomu neda pomahat.

Merkel

karolinka, to su zbytocne obavy. urcite si to neprecita na to nema cas. ona alebo sedi do noci v robote alebo je zavrtana v nejakej knihe. sem chodia len ludia ktory sa nudia alebo ktory sa potrebuju troska odreagovat z celodenneho stresu - ako ja.
a nepisal som tu nic trapne ani indiskretne. nepisal som o jej sexualnom zivote ani rodinnych problemoch. to su intimne veci.

kinilk

tiez si myslim ze je to dost trapne a hlavne ju kritizovat za to ze na tom neryzuje :D mozno sa chcel na nej sam nabalit a stve ho ze nesuhlasila.

karolinka122

Merkel, taketo veci by si tu pisat nemal, su to velmi osobne zalezitosti, urcite by ju to nepotesilo, keby si to precitala. Ma predsa okolo seba nejakych dobrych ludi, ktori jej poradia, je na nej, ako to riesi....

aksal

Keď ludia Albertovej vyzváňjú tak je to hlavne jej chyba, nemá brať telefóny. Má predsa mailovú adresu aj sekretárku, nech si to každý vybaví tak. Ludia su ako pijavice, keď im niekto zodvihne telefón tak jasné že už sa zahryznú. Mala by si to inak zmenežovať. A určite nereagovať na každý priblblý mail alebo sms-ku.

sqjv

Merkel podla toho co pises tak ty si zacal podnikat len preto aby si naryzoval prachy. ale kazdy je iny volakoho jeho praca aj bavi. ale to ty asi nepoznas. ked tam robila tvoja zena mozno sa tam ete neplatilo ale dnes sa plati aj za psychologicke sedenia. ja som minule platila aj za kontrolne vysetrenie. sice tie ceny su nizsie ako u inych ale asi uz pochopila ze ludia su uz taky ze si nevazia nic co je zadarmo. neviem ci jej naozaj tolko vyvolavaju ale ak ano tak to je brutalne. to by som si nikdy nedovolila volat psychologovi aby mi do telefonu zadarmo daval rady. velka drzost.

Merkel

Nic take som nenapisal. Jak to citas? Kde to vidis napisane? Napisal som len ze nema podnikatelskeho ducha a v terajsej dobe je to velmi zle lebo ju kazdy zvalcuje. Ked ma clovek take moznosti jak ona a aj tak cely zivot byva v malom byte a jazdi na miniauticku tak jak sa to da zhodnotit? Kazdy ta posudzuje podla vyzoru a podla toho v jakom dome byvas na jakom aute chodis. Marna slava je to tak a netvarme sa ze to tak neni. Co myslis preco si beru mlady chlapi ked zacnu podnikat hypoteku a hned kupuju drahe auta? Lebo im je jasne ze podla toho kazdy hned povie ci su uspesny alebo nie. Neni sanca, treba sa prisposobit dobe. Nemozes zit jak chudak a pritom chcet aby si mal obchodnych partnerov lebo nikdo ti nebude verit ze dokazes tocit prachy.
Pani Albertova je dobrak od kosti ale nic z toho nema ani ona ani jej rodina. A to je svata pravda. Co z toho ze je mudra a vzdelana? To same na uspech nestaci. Za to ti nikto nezaplati.