Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
Ja som sa hlásila o termín ešte koncom roka 2014 ale neordinovali. Teraz som skúsila znova a dostala som hneď termín už som tam aj bola. A dozvedela som sa že bola dlho PN po nejakom úraze vraj vážnom.
A čítala som tu aj niektoré príspevky čo tu napísal Merkel to je nehorázne ohováranie. Neviem aká bola jeho žena ale táto jej asistentka je slušná ochotná a mne hneď všetko vybavila aj mi zmenila termín a prisposobila sa tomu ako som chcela ja. Akurát že neordinujú večer ale tak to že vraj ani neni dobré isť na to vyšetrenie po celom dni taký utrmacaný. Ja som bola maximalne spokojná s prístupom aj vyšetrením.
Neviete nieco nove, ako je natom?
Áno, mala už druhý vážny úraz. Pred rokom haváriu, teraz spadla niekde zo schodov. Musíš pochopiť, že sekretárka ti ako neznámej osobe nepovie podrobnosti a načo by ti to aj bolo? Len na ukojenie zvedavosti? Ktovie či sa vôbec ešte vráti do práce. Tiež som nezistil nič určité len to, čo tu už ľudia písali na iných témach. Má už svoje roky, tak ak prestane pracovať nemožno sa tomu čudovať. Aj keď pre pacientov to bude iste škoda.
No, super! Tak Albertova zas mala nejaký uraz či čo že vraj nemože vobec hovoriť takže jasne že nepracuje. Až dnes mi napisala ta jej sekretarka lebo ta zas mala dovolenku. A ja čakam jak blbec na termin. Neviete niekto o tom niečo podrobnejšie? Ja som tam ešte nebola mna nepoznaju tak mi nikto neda konkretnejšiu informaciu. Potrebovala by som hlavne vedieť čo sa jej stalo a ako dlho to asi potrva pokym začne znova robiť. Tak dik ak sem niekto z vas napiše.
To čo už za blbosti tu píšete? Žiadne temné sily nepoužíva ani žiadnu ezoteriku. A tradičná čínska medicína je okultná veda? Bože, na svete je toľko zadubencov a blbcov, až to človeka dvíha zo stoličky. Ale vaša vec, žite si svojim stredovekým presvedčeniam. Práve som dotelefonovala s kamarátkou, ktorá sa u nej liečila. Dobre by sa na tomto zasmiala.
alterna....mas uplnu pravdu.,,mam skusenost s jej liecbou...psychicky som bola k..o z tej jej liecby.
Ktosi na fóre písal, že p. Albertová používa pri práci program Dr. Alter. Je to nástroj diagnostiky a určovania terapie v ezoterickej medicíne. Kto sa takto dáva liečiť, prosí temné sily o pomoc pri riešení svojich zdravotných problémov. Metódy liečby, ktoré uvádza na svojej stránke, sú taktiež okultné - napr. homeopatia, TČM, ajurvéda, akupresúra, irisdiagnostika, kineziológia, one brain a pod. Je to nebezpečné ani nie tak pre telo ako pre dušu človeka.
Chcem sa tam objednať len neviem či to mám vybavovať telefonicky alebo treba mailom. Volala som 2krat a nebrali mi to. Ako to tam maju zariadene, vie to niekto? Myslím čo sa týka objednávok na vyšetrenie.
poradit zadarmo?
dá sa jej zavolať? chcem sa s nou len o niečom poradit.