Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
Tazko sa k nej dostanem, ked nemam podporu ani najblizsej rodiny. Pre nich je kazdy "alternativny lekar" sarlatan, co taha peniaze z ludi. Im je jedno, nechaju ma trpiet.
Moireal ona mala posledné dva roky velké úrazy a dlho nepracovala. Zdá sa že teraz berie už menej ludí. Ale čo viem nikdy nebrala vela lebo sa každému chcela poriadne venovať. Osobne s nou skúsenosť nemám našťastie som to zatial nepotrebovala ale chodili k nej moje kolegyne a dost o nej hovorili. Obidve sú teraz v zahraničí a už si s nimi toľko nepíšem tak aktuálne info nemám. Myslím že sa s nou dalo aj mailom spojiť len to bolo v minulosti teraz neviem ako to je. Je to už žena v rokoch neviem či nie je už aj na dôchodku. Aj keď ti vtedy neodpísala myslím že by si to kludne mohla skúsiť znova. Viacerí tu píšu že treba maily opakovať. Ak ich dostávajú vela nejaký sa lahko prehliadne. Tu mnohý ludia píšu že žijú v zahraničí a vybavili si cestu na Slovensko aby k nej mohli isť na vyšetrenie. Neviem kde bývaš no ale tak zdravie je najprednejšie.
Myslim to tak ze ja som v zahranici a aj som jej pisala mail, ked som sla na Slovensko ale pisala som ze aj zakratko odchadzam a neodpisala. Ako viem, ze jej treba asi viackrat ale aj tak to asi nemalo vyznam. Viem, ze je tazke sa k nej dostat. Ja hladam nejakeho dobreho alternativneho lekara ako ona ale to je asi tazko. Ona je asi unikat. Proste ja sa k nej nemozem dostat a fakt by som pomoc potrebovala. Mam problemov na knihu...:(
Moireal ako to myslis??
Aki su len stastni ti ludia co sa k nej dostali a mozu dostat...
obrázok, všetkých to nečaká. Niektorí budú mať šťastie a umrú mladí :-))
No, podľa mňa je už dosť stará, nie? Na tom videu... Čo sa dá robiť, čas je neúprosný :D. Všetkých nás to čaká...
ano pracuje. a pekna je este furt
Toto je ona? Pekná bola... Na tých fotkách z mladosti...
pacienti neviete nahodou, ci pracuje?