Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
Ahoj no zijem v Berline. Aj som jej to pisala. Sice som cakala, ze neodpise hned.
Ona musi mat teda tych znamych, necudujem sa. Preco len nieje viac takych jak ona? Ty by si sa jej na mna nespytala? :D
Moireal a ty zijes v ktorej krajine? Je to v Europe?
S tym mobilom je to tak ze fakt ho neberu. Maju dve cisla ale velmi tazko sa tam da dovolat. Ja som jej parkrat poslala sms-ku na tu mi odpisala ale nie hned. Ked vysetruje vtedy samozrejme telefon nezdviha. Ale na maily odpoveda ale tiez nie hned v ten den. To sa asi ani neda pri tom aka je vytazena. No a najhorsie to bolo ked mala tie havarie. To sa uplne odmlcala. Ale uz zase pracuje. Uz sme si aj vymenili nejake maily. Okrem toho si myslim ze asi je ine ked jej vola alebo pise niekto koho pozna a niekto celkom cudzi. Vsetko sa to asi stihat neda tak pravdepodobne dava prednost svojim pacientom co je asi prirodzene.
Je to správny mail. A kedy si jej nan pisala? Skus napisat este raz a hlavne sa nepomyl v tom prepise, lebo mne sa to obcas stane ked pisem tie dve slova dohromady to alterna a medica. Ale mne to potom pride naspat infomacia ze to nebolo dorucene. Este maju inu mailovu adresu alternamedica02 a to je na gmail.com. To je adresa jej sekretarky. Tak pripadne skus aj jej napisat ze ti neprisla odpoved. Raz som tak pisala a ta sekretarka to potom poslala pani Albertovej a ta mi odpisala. No urcite to nevzdavaj podla mna ti odpisu mozno to ani nedostali.
alternamedica@hotmail.com na tento mail som jej pisala. Je nespravny? A naozaj mobil nedviha? :-/
A preco si jej neskusila napisat aj viackrat? Jej chodi vela mailov a moze sa kludne stat ze niektory si nevsimne alebo aj neni doruceny. Ani mne neodpise vzdy hned lebo ma toho vela. Ale ona nie je ignorant. Mas jej mailovu adresu? A je to spravna adresa?
Bordeau, tak ti zelam vela uspechov v skole, je dobre, ze sa tomu venujes, vsetko ostatne pride tiez. :)A inak aj tu na fore su ludia s podobnym osudom aky si mala ty. Viem ake to je, mat niekoho, komu sa vyzalujes a zrazu sa musis spoliehat sama na seba. Ale ono to je aj logicke. Kazdy sa raz musi postavit na vlastne. Iste najdes niekoho, kto ti bude este blizsi. :)
Uz len sa s nou stretnut osobne by som velmi rada ked citam riadky vas vsetkych, co ju poznate osobne.
Ja sa nebojim toho, ze by som do toho zase vhupla. Len mi bude pani Albertova velmi chybat, lebo je to uz par rokov moj najblizsi clovek. A kazdy potrebujeme niekoho, komu mozeme zverit uplne vsetko co nas trapi. Pre mna je ona mama, ktoru uz nemam a nasla som ju v nej. Ako ju poznam tak som presvedcena, ze dokedy bude zit tak ona svojich pacientov nehodi cez palubu. Lebo nepisem jej samozrejme iba ja pise jej vela ludi co sa u nej kedysi liecili. Jeden cas som si s jednou jej tiez byvalou pacientkou pisala nasla som ju na jednej diskusii na internete. Ale potom sa vydala a narodili sa jej dvojicky. Asi ma toho vela a tak sa odmlcala. Len k narodkam a sviatkom mi posle mail. Viem ze sa nehneva len proste nema cas. To je normalka. Ja som sama, nemam ani priatela. Nakoniec teraz sa venujem hlavne skole tak sa to da prezit.
A nejakych vyliecenych narkomanov nepoznas? Taki by ti pomohli, lebo by ta pochopili. Ja sa priznam, ze k drogam som nikdy neinklinovala, maximalne tak travu som vyskusala ale nepacilo sa mi ze nemam nad sebou kontrolu. Takze ja toto velmi nepochopim. Pomoze aj praca a stanovenie si ciela ale to ty uz iste vies. Verim, ze Albertova pre teba je anjelik, ze vdaka nej si tym, kym si ale asi nastal cas spolahnut sa aj sama na seba trosku. To ze mas strach, je normalne. Strach ma kazdy clovek. Aj taky, co si to neprizna...
Ja som dost kamaratov stratila v tom obdobi ked som uzivala drogy. Surodencov nemam a s dalsou rodinou sa tiez nestretavam. A narkomanov s ktorymi som sa stykala v minulosti nemam zaujem vyhladavat. Ani si s nimi nemam uz co povedat. Som rada, ze som sa z toho dostala a musim ist dalej - a inak.