Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
Bordeau, odpisala mi ta sekretarka, poslala som jej spatne nejake udaje o sebe aj to kedy budem na Slovensku ale uz viac neodpisala. Tak snad ma beru na vedomie:-(
Ritari, uz si to presne nepamatam bolo ich niekolko. Presny pocet uz neviem.Mala som k tomu take navody, ale to som uz vyhodila.
Moireal, uz ti odpisali?
Je to výborná liečiteľka. Ľudský človek. Mne tiež veľmi pomohla. Aj ja si s nou občas píšem. Nie často, aby som neobťažovala.
Bordeau ako dlho si sa liecila prosim, kolo tych kur si uzivala?
Tak som prave poslala mail jej sekretarke. Mozno je aj dobre, ze jej tie prve dva neprisli. Ten prvy bol dost emotivny. Totizto aj ja trpim depresiami. Od 14tich rokov. A vsetko som tam dopodrobna opisala. :-P
Toz ale system zdravotnictva na Slovensku tiez prispel. :D
Myslim ze urcite ano. Nezda sa mi ze by neodpisala ak jej ten mail prisiel a dokonca dvakrat. Skus este tej jej sekretarke na ten gmail.
Pisala som jej koncom aprila a dnes druhykrat. Dokonca som jej skusila zavolat. Myslis ze to este ma zmysel?
Ale co sa jej mam spytat? Nebolo by lepsie, keby si jej este raz napisala sama? Ved to aspon skus.
anjelik, ta akoze rozpravka je hodne trapna