Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
Aj mne píše pani Albertová bez čiarok a mekčenov, no a čo? Záleží na tom? Má toho vela.
Floranka, ty máš teda starosti. Ja síce píšem s mäkčeňmi aj čiarkami, a možno aj s chybami (xi-xi) ale je mi jedno ako mi kto odpíše. Taký človek čo nevie kam skôr skočiť sa ti dnes na mäkčene vykašle. Dnes si už takto zľahčuje veľa ľudí. Je to bežný jav, ako sa nad tým môžeš vôbec pozastavovať. A hlavne ako môžeš porovnávať podľa toho človeka. Okrem toho ak ti tvoj terapeut odpisuje na tvoje maily tak to si môžeš gratulovať. Ja som chodila k homeopatke a bola so mnou ochotná komunikovať iba vtedy keď som k nej prišla a zaplatila. Doslova za každé jej slovo. A neboli to nízke sumy.
Floranka, uvedom si ze ma vela klientov a pise ludom asi denne vela mailov, takze pisanie bez diakritky a pod. setri cas. Nerozoberaj kraviny a bud rada, ze ti liecba pomaha. Keby som sa mala pozastavovat, kto vsetko bol uz ku mne drzy, tak sa obesim uz davno. Mne by to absolutne neprekazalo, keby mi pise tak ako tebe. Podstatne je ze liecba ti zabera. Riesit taketo kraviny moze iba clovek co sa nudi.
Mám otázku na klientov doktorky Albertovej. Začala som u nej liečbu, dôverujem jej, môj stav sa začína rýchlo upravovať. Jedna vec mi tu ale nesedí. Hneď pri tom vyšetrení ma upozornila že si žiada aby som jej posielala maily o tom ako tá liečba prebieha. To aj robím, ale z jej strany prichádzajú maily... Ako by som to povedala - skrátka bez oslovenia, bez diakritiky a podpis je len a.
Neviem či tak píše každému alebo je na mňa pre niečo nahnevaná. Je zrejmé že je to vzdelaná žena tak nechápem prečo ignoruje formálnu stránku písma. Veď aj písmo o nás niečo vypovedá. Tá jej sekretárka píše veľmi slušne a úctivo a Albertová nedáva ani diakritiku ani interpunkciu, takže som z toho taká zmätená. Fakt netuším či na mňa pre niečo nie je nahnevaná. Dokonca sa ani nepodpíše celým menom, a to by si mohla predsa dať ako automatický podpis. Môžete sa mi niektorí vyjadriť či Vám píše slušnejšie?
ocipreplac, no úžasne si to vymyslela že hodíš na net adresu, ktorá má byť len pre pacientov. Asi si dostala ako ja správu od sekretárky a keďže vieš čítať tak tam bolo uvedené aj to, že sa nemá ďalej tá adresa rozširovať. Albertová má už roky s týmto problémy, píše jej hocikto a stále má zablokovanú mailovú schránku. Nechápem ako toto môžeš urobiť, teda fakt. Ak si jej pacientka tak teraz môžeš čakať kedy ti odpíše. Ak jej to zas zablokujú si môžeš dakovať. Aj ja ti dakujem.
Ludia, prave som sa dozvedela, ze Albertova ma uz novu mailovu adresu. Ze ju musela zmenit lebo jej uz nefungovala ci co a teraz ma adresu alternamedica@centrum.sk. To by malo byt priamo na nu to mi prisla od jej sekretarky sprava. Ale je to ze vraj adresa len pre jej pacientov tak nie aby tam pisali taky co sa u nej neliecia.
vgkk, diky, aj tebe nech vsetko dobre dopadne.:)
dik za informaciu, idem tam hned napisat. a tebe drzim palce.
vgkk, ja som este v zahranici ale mam vraj napisat kedy presne pridem a daju mi v juli termin. Napis hlavne tej sekretarke Ivete. Mail: alternamedica02@gmail.com
Pisala som najprv na ten hotmail, to sa neozvali a ked som napisala sekretarke, odzvali sa mi do 7 minut a to uz bol vecer. Takze urcite sa ozvu.
Uz sa neviem dockat,kedy zahajim tu liecbu. Mam toho hodne.
Moireal, uz si dostala termin? Ja som tam pisala a zatial mi neprisla odpoved.