Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

Lucia 123

Moireal, ten test si urob cim skor aj sama, je to domaci test za 70 eur Fooddetective, nie je natom nic zlozite a budes vediet na com si, mne zistil intoleranciu na mlieko, ma to vela ludi.

Lucia 123

"myslim" dakujem pekne za info, som rada, ze si sa z toho dostala, to je povzbudive, co su to 3 roky zivota, to sa da prekonat, ako zit vkuse s tymto.. Pocula som o kurach kvapkami joalis, ktore dava na rozne choroby, kolko takych kur si asi vyuzivala?
Pocas tych 3 rokov to bolo len k lepsiemu? Ci aj vzostupy a pady? dakujem.

Moireal

Ja sa chcem spytat. Tu dietu ktoru vam nastavi vam nastavi normalne ako opatrenie proti chorobe alebo az potom co u nej absolvujete test na intolerancie potravin? Lebo co som tu citala, ten test je velmi drahy. A ja som si ista, ze moja liecba tiez bude velmi dlho trvat.

myslím

1411 úplne ta chapem, ja som bola v rovnakej situácii. Tiež som je velmi chcela niečo dať za to že mi pomohla. Nevedela som čo tak som priniesla velikansku bonbonieru. A niesla som ju veru aj naspet. Pani Albertova bonbony neje a pochopila som že by si nebola zobrala ani nič ine. Nechaj to tak ona to určite pre to nerobi čo si sa mohla už aj sama presvečit. Ked tu čitam že zbiera zvončeky tak možno nejaky pekny keramicky zvonček by si zobrala to zberatelia neodolaju ale ja som o tom vtedy nevedela.
lucia123 ano ja som sa u nej liečila na depresiu to už bude pomaly aj desat rokov veru. Zatial sa mi naštastie nevratila ovšem ta liečba trvala skoro tri roky. Bolo to aj s dietou. Tú držím nadalej.

Lucia 123

chcem sa spytat pacientov, pomohla pani Albertova niekomu dostat sa z depresie a uzkosti tak, ze sa mu tieto stavy nevratili uz po liecbe? Dakujem

Evičkaaa

Aj ja si myslím že je to márne. Sama som sa pokúšala jej svojho času dať drobnosť a nezobrala. Neskôr som sa dozvedela, že zbiera zvončeky, tak možno s tým by si pochodila. Ona aj peniaze vydáva do haliera, žiadne zaokrúhlovanie že: \"to je dobre\".

1411

Je tu niekto, kto mi vie poradiť? Liečili sme u pani Albertovej nášho 5-ročného syna. Syn je zdravý a sme objednaný na záverečné stretnutie a kontrolné vyšetrenie. Pri tejto príležitosti by som sa chcela pani Albertovej aj osobne poďakovať za príkladnú starostlivosť. Zistila som už, že ona žiadne prezenty neprijíma a rezané kvety nemá vraj rada. Napriek tomu by som jej veľmi rada dala niečo na pamiatku. Ale neviem čo také by to mohlo byť aby ma neodmietla.Vie mi niekto z vás poradiť? Veľmi ďakujem za akúkoľvek pomoc.

kvietok73

Prosím vás viete niekdo kde treba písať kvoli objednaniu na vyšetrenie? Písala som na mail čo majú na stránke a nikto neodpovedal. Nemajú náhodou dovolenku? Nevie niekdo?