Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

Jolinee

Prosím mám asi zlého psychológa. Chodím k nemu tretí rok a len dokola preberáme to isté. Vždy sa znova pýta na tie isté problémy už o tom nechcem hovoriť už ma to unavuje nič sa nerieši. Už som mu povedala že sa nechcem vracať k minulosti stale dokola a povedal že to nemám spracované. Ale mna to už nebaví toto ustavične riešiť chcem ísť dalej nejako ináč. Rozmýšlala som nad dr. Albertovou ale ak by to malo byť rovnaké tak neviem. Prosím viete tu niekto popísať jej metódu či je to zase taká psychoanalýza či čo to je aby som zbytočne nezačínala to isté.

phase

baškaaa prečo by mala byť prísna? To si ako na to prišla? Ja som ešte nezažila prísneho psychológa. Albertová je poklad.

Lucia 123

"myslim" a boli u teba predtym, nez si sa zacala liecit aj take stavy, nespavost, budenie v panike, tlaky v hlave, na hrudi, busenie srdca, krce v zaludku, cez den totalna vycerpanost, no u mna to tento tyzden a tento vikend graduje, dala som si aj lexaurin na noc a mam pocit, ze mi urobil este horsie, zahanam to cigaretami, co nie je moc dobre, ale je mi tak blbo a mam stach, ze to neprejde.

Zitka85

Moireal, nepredbiehaj udalosti. Už si k nej objednaná? Ak áno, vyčkaj na výsledky. Ona ti určite poradí najlepšie.

Moireal

Tak ja napriklad uz dlhsie mliecne nejem a to bez nejakeho testu. Skratka zle mi travilo. Ja sa len bojim,ci nahodou nemam neznasanlivost na nejaky ovocny cukor,kedze mam stale problemy s nafukovanim. A ten test na cukry stoji u nej 300 eur. No a ja v prvom rade potrebujem zaplatit tie lieky a tak. :(

myslím

Ja som mala štastie pani Albertova vtedy bola v kuse v robote to ešte nemala tie havarie tak to bolo uplne super stale som ju mala poruke kedykolvek to na mna prišlo lebo depka je sviňa tak pani Albertova ma vždy podržala. Čo sa tyka liekov boli rozne: tabletky, kvapky. Stale niečo ine v kuse tri roky a jeden mesiac. Dlho, dlho, ale bolo stale lepšie. A keď prišla kriza tak sa hned upravila liečba. Odvtedy sa každy den modlim aby sa to už nikdy nevratilo. Kto to nezažil tak netuši čo to je. Ale susedka mi nedavno hovorila, že pani Albertova ma už najhoršie za sebou a znova začala pracovať. Tak hadam ešte par rokov vydrži už musi mať určite vyše 60.

myslím

Čo viem tak dietu nedava každému. To až po vyšetreni ked zistí že je to nutne. Ja som tiež najskor vahala či ten test ano alebo nie ale teda vobec nebanujem. Vtedy sa to na Slovensku nerobilo len najake bežne testy. A lekarka mi urobila len par potravin čo vobec nestačilo. Ja som to absolvovala v Rakusku. Stalo to vtedy fakt vela. Teraz sa robi na Slovensku taky jednoduchši test a ten velky čo som mala ja sa robi v zahraniči ale to pani Albertova zabezpeči alebo ti aspon poradi. Ale možno ty to nebudeš potrebovat.