Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

Anderko

Konečne som pochopil prečo k nej tak rád chodím. Na rozdiel od iných psychošov sa u nej cítim strašne slobodne.

Moireal

Delete, v tomto sa trosku mylis. Choroby pochadzaju z nepochopenia duse, nejde len o mamon. Clovek nepocuva sam seba, potom ochorie a Albertova sa venuje celostnej medicine, nieje len psychologicka. Mna lieci tak celkovo, teda este len cakam na lieky ale tak dufam, ze to nebol krok vedla. Sarlatanov som si uz pochodila vela, aj klasickych doktorov.

Rybanna

Neviem aku dobu maš na mysli a aky mamon. Ti možem povedať že som s nou sedela v kuse šest hodin a platila som za jednu hodinu. Ale zas aby si si nemyslela že k nej chodim preto, lebo je lacna. Albertovu len tak lahko niekto nenahradi. Ona sa už asi narodila ako psycholog.Druha vec je, že nefunguje len ako psychologička ale aj lieči. Odhadujem že ty si sa s nou nikdy nestretla.
Nie každy ju ale chvali niektory ludia na nu aj nadavaju keď ich odmietla liečiť lebo že nemali disciplinu. Som čitala par takych stažnosti na nete.

Rybanna

Delete 2 najhoršie je že sa k nej neni vobec lahke dostat. Takže ona zas tolko tych pacientov nezvladne lebo sa u nej dlho čaka. Aj ja som sa načakala. Ale zas teraz by som už nechcela ist k nikomu inemu.

Delete 2

nebyť tejto doby a jej návodov, ktoré všetci hltáte, žijete v strese a najdôležitejší je pre vás mamon, nebyť tohoto tak by ani Albertovú nebolo treba.

To len môj skromný názor...

Rybanna

To si len naivny myslia že Albertova odpoveda každemu. Ja dokedy som nebola jej pacient som jej napisala niekoľko mailov a vobec mi neodpisala. Potom keď už som bola u nej mi to vysvetlila že to neni v ludskych silach aby každemu mohla odpisovat. A su aj internetove poradne tak nechapem prečo si nenapišu tam. Len tam samozrejme by museli najskor poslat peniažky na učet. Pani Albertova neviem kolko ešte bude pracovať dufam že sa ešte dam u nej do poriadku a potom mi je to už jedno. Aj tak už pojde za chvilu podla mna do dochodku tak čo sa da robiť. Počula som že jej dcera by mala pokračovať v jej šlapajach tak snad bude rovnako dobra ako ona.

Moireal

Jo, tiez mi to pride zvlastne, obzvlast ked ona denne vybavi jedneho. Ale maily si pise snad s tisickou ludi, fakt. Ja by som sa uz stracala v tolkych problemoch ale myslim, ze uz bude stale pracovat menej a menej, lebo jednak mala dve autonehody a jednak uz ma aj svoj vek a potrebuje klud. Velmi lutujem, ze som o nej nevedela tak pred styrmi rokmi aspon.

Delete 2

Podľa mňa si za chvíľu priezvisko Albertová budú musieť dať všetky psychologičky :D Je nemysliteľné, aby toľko pacientov zvládla jedna osoba...

laura321

preboha 3 roky sa vrtat v tom istom? aj mu zato platis? ty mas teda vydrz. asi je jasne, ze ta chce asi dozivotne ako platiaceho pacienta mat. Je to uplne neschopny psycholog a mala by si mu to aj povedat, naozaj 3 roky je privela . dobry psycholog ta nauci hladiet dopredu, kazdy si nieco prezil v zivote a ma nejake trapenie, ale tym, ze sa stale budes v tom vrtat sa nikam neposunies a zostavas v rovnakych myslienkach. Ty potrebujes psychologa, ktory ta prevedie na inu kolaj, nauci ta neobzerat sa dozadu, co bolo,nezostavat v tom, co bolo, otocit list a zacat inak...Takato terapia 3 roky o tom istom je velmi divna, naozaj by som to tomu psychlogovi bez servitky povedala a ze koncis a hadas inde, nech vie.