Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
Aj mne bolo po kvapkách zo začiatku dosť blbo. Ale je to normálka. Tak isto aj mojej mamine. O pár dní to prešlo. Je to taká začiatočná reakcia asi to treba vydržať.
Albertová nie je len výborná psychologička ale naozaj skúsená liečiteľka. Trocha na figu je to, že je už dosť stará a čo som počula už dlho robiť nebude. Takže tý ktorý sa k nej už nedostanú majú smolu. Mne velmi pomohla nielen z alergiami ale hlavne z trávením a ekzémami. Mamina mala hemoroidy a odpadávala. No a jednu vec si treba uvedomiť že k nej chodia ludia z chronickými chorobami. Také sa nevyliečia za mesiac. Je nutné byť trpezlivý a nevzdávať to. Je treba tú liečbu vydržať do konca. Ináč to nemá asi ani zmysel za nou ísť.
Mna by len zaujimalo, ci trebars niekomu nesadli tie kvapky joalis. Ja mam tie s alkoholom, no uz mi po nich bolo 2x zle.
Alergie...
no Laska, mohla si napisat aj o co slo a ci si do bodky dodrziavala liecbu az do konca....Ci si si nahodou nezmarila liecbu ty sama.
ano mne nepomohla. bohuzial. a velmi by ma zaujimalo, komu v com konkretne pomohla. ze je dobra psychologicka, to beriem. ale ktore choroby vam prosim vas pekne vyliecila?
Je niekto komu nepomohla?
Je niekto komu nepomohla?
Anderko, snad je to tím, že je tak přímá a otevřená. Naši dceru dokázala spacifikovat velice rychle. Nejdŕív zuřila, teď ji přímo zbozňuje. Úplně ji to změnilo, co nám všem náramně pomohlo. Slyšela jsem, že nástky Albertovou zbožňují, že je jedna z mála psycholožek která ví ja na ně. Docela tomu věřím.
Mali dovolenku minulý týždeň. Oddnes pracujú, poobede si idem pre lieky.
Ja k nej zajtra idem, tak nema asi dovolenku.