Je normálne, že sa začínam strácať?

Príspevok v téme: Je normálne, že sa začínam strácať?
Mimulus

Je normálne, že sa začínam strácať? Nespoznávam sám seba, stáva sa zo mňa úplný sebec, ktorý nedokáže odpúšťať. Ignorujem všetkých okolo seba a hodnoty, ktorým som veril už dávno neexistujú. Pomaly ale určite sa mením...ako keby som prestával existovať. Asi to je normálne len sa chcem vykecať, pretože ten pocit prázdna je strašný...
Prečo dokáže psychika tak veľmi ovplyvňovať život? prečo som prestal dôverovať ľuďom, prečo nedokážem mať rád, prečo už dlhší čas nespoznávam sám seba a hodnoty, ktorým som veril už pre mňa nemajú vôbec žiadny význam? Ináč pekný dník :)

Lulita

nie, nepochopil si to, proste teba tolko veci stve, ze ich zakonite pritahujes, povedz si, ze budes uz len dobrých ludi stretavat, musis sa naladit na inu vlnu a vtedy prestanu prichadzat aj neprijemne situacie, alebo sa to aspon zmierni, proste tu zlost v sebe musis zmiernit

Mimulus

Lulita - ale myslím, že si pochopila o čom píšem. Vysvetlila by si Anjelikovi, že aj človek s najlepším srdiečkom, ktorý je veľmi empatický a chápavý môže jedného dňa spadnúť do depresie.

Mimulus

Lulita - veď to je tá spomínaná ignorácia :) Možno, že po ďalších stranách aj pochopíte o čom vlastne píšem :)

Mimulus

Lulita - veď o tom tu celý čas píšem - škoda, že sa nedokážem slovne vykoktať a pochopíte to až po troch stranách príspevkov :) Jasné že sa musím naladiť na inú vlnu ale ak je niekto outsider a stále verí tým istým hodnotám tak to pôjde len veľmi ťažko - zaradiť sa do tohto ,,ponurého,, sveta. :)

Lulita

Mimulus - coho sa clovek boji, co ho uraza, stve, vacsinou sa s tým aj stretne, proste sa musis naladit na inu vlnu, inak to nepojde

Mimulus

Lulita - kedy som napísal, že som dokonalý? Ja som len napísal, že neľutujem žiadne zo svojich rozhodnutí. To, že premýšľam predtým ako sa rozhodnem asi nie je samozrejmosť u každého. Pekne si to napísala a aj ja som urážlivý, tvrdohlavý cholerik ale toto sú črty ktoré sa zmeniť dajú. No ak ťa do depresie dostalo porozumenie, láska, čestnosť, priateľstvo, nádej, tolerantnosť, súcit, pochopenie a človek sa v tom sklamal tak prečo by mal ďalej slepo tieto veci hľadať a bojovať s tým, že na svete to nechodí vždy podľa nich.

anjelik*

Stačilo. :o)))
Nie, toto naozaj nie je pravda, čo si napísal. Pochopenie by ťa nikdy nedostalo do žiadneho iného stavu, len do stavu slobody, šťastia a lásky. Ak sa tak necítiš, chyba je na strane prijímača, nie zdroja. ;o)