Dá sa náš osud ovplyvniť, alebo ho máme vopred predurčený?

xxy

ach anjelik, nic k veci, ako vzdy.. apropo to zosmiesnenie som ti nepripisala ja ale asi niekto iny najprv. cize asi na tom nieco bude.

anjelik*

Tak ma proste preskakuj a nečítaj. :o) Smajlík je bežne vyjadrením aktuálneho emočného stavu a tým je radosť. ;o) Veď mi už stále nepripisuj nejaké zosmiešňovanie, tak to nie je. Čo by som z toho mala? Ja nikoho nepresviedčam o svojich názoroch, už z toho dôvodu, že presviedčanie je len skrytým násilím. Čo ťa tak na mne dráždi? Na to si odpovedaj. :o)

nirv

Jezu, ja viem ze tvoj nick ma znamenať Ježiš. Dosť trufale. A to nie sú jeho slová. Si uvedom, kedy žil. To sú pismenka, ktoré napísal niekto úplne iný.

xxy

anjelik, priznam sa... davas tu milion smajlov, aj za vety, kde to fakt nema zmysel. drapnes sa kazdej prilezitosti, kde mozes kvazy zosmiesnit niekoho vieru.. a pritom vyhlasujes, ze ti nabozenstvo vobec nevadi. diskutujes tu tak zapalene, zeby clovek pomyslel, ze si si o problematike precitala Xy knih, pozrela milion filmov, alebo kazdy den jednala s ludmi rozneho nabozenstva a prebralaa s nimi ich zmysel zivota a ich nabozenstvo. a nakoniec nic z toho. hmmm.

nirv

Ludkovia, ono je jedno či veríte v Boha, Krisnu či Manutua alebo Jahveho alebo si ho nazvite ako chcete. Logicky, tento svet nema tisíc bohov ktori potrebuju aby sa im ktosi klanal. Je to svet zlozeny z tisícok faktorov a roznych prirodzených zákonov ktoré nepoznáme a môžeme ich len pozorovať a domnievať sa. Sme obyčajní ľudia tapajuci v tme, tak si spravme niečo pre seba a buďme na seba dobrí najviac ako sa dá.