ahoj, co si o tom myslite?
narodime sa, vyrastame a zdrazu zistime co je to zivot, ze niektorí ho maju lepsi iní horsi. Mozeme ho nejak ovlyvnit nasim spravanin? konanim? alebo ucenim sa?
a co aj ho mame vopred predurceny...alebo ako to vidite vy?
Dá sa náš osud ovplyvniť, alebo ho máme vopred predurčený?
jeminenko tusim Boh skusa moju trpezlivost :))
ach anjelik, nic k veci, ako vzdy.. apropo to zosmiesnenie som ti nepripisala ja ale asi niekto iny najprv. cize asi na tom nieco bude.
Tak ma proste preskakuj a nečítaj. :o) Smajlík je bežne vyjadrením aktuálneho emočného stavu a tým je radosť. ;o) Veď mi už stále nepripisuj nejaké zosmiešňovanie, tak to nie je. Čo by som z toho mala? Ja nikoho nepresviedčam o svojich názoroch, už z toho dôvodu, že presviedčanie je len skrytým násilím. Čo ťa tak na mne dráždi? Na to si odpovedaj. :o)
Jezu, ja viem ze tvoj nick ma znamenať Ježiš. Dosť trufale. A to nie sú jeho slová. Si uvedom, kedy žil. To sú pismenka, ktoré napísal niekto úplne iný.
nirv: to sú Ježišove slová, preto ten nick
Jesu = Ježiš
anjelik, priznam sa... davas tu milion smajlov, aj za vety, kde to fakt nema zmysel. drapnes sa kazdej prilezitosti, kde mozes kvazy zosmiesnit niekoho vieru.. a pritom vyhlasujes, ze ti nabozenstvo vobec nevadi. diskutujes tu tak zapalene, zeby clovek pomyslel, ze si si o problematike precitala Xy knih, pozrela milion filmov, alebo kazdy den jednala s ludmi rozneho nabozenstva a prebralaa s nimi ich zmysel zivota a ich nabozenstvo. a nakoniec nic z toho. hmmm.
Šejla, :o))) Iná ambivalencia.
Ludkovia, ono je jedno či veríte v Boha, Krisnu či Manutua alebo Jahveho alebo si ho nazvite ako chcete. Logicky, tento svet nema tisíc bohov ktori potrebuju aby sa im ktosi klanal. Je to svet zlozeny z tisícok faktorov a roznych prirodzených zákonov ktoré nepoznáme a môžeme ich len pozorovať a domnievať sa. Sme obyčajní ľudia tapajuci v tme, tak si spravme niečo pre seba a buďme na seba dobrí najviac ako sa dá.
:o)))
Ale ja som divná. :o)))