ahoj, co si o tom myslite?
narodime sa, vyrastame a zdrazu zistime co je to zivot, ze niektorí ho maju lepsi iní horsi. Mozeme ho nejak ovlyvnit nasim spravanin? konanim? alebo ucenim sa?
a co aj ho mame vopred predurceny...alebo ako to vidite vy?
Dá sa náš osud ovplyvniť, alebo ho máme vopred predurčený?
Mne islo len o to, aby som to tu trochu znormalizoval. Ak tu kazdy zacne hovorit piate cez deviate a o takej a hentakej filozofii, tak z toho vznikne riadny galimatijas.
Ja si myslim, ze je treba obcas ist na sv. spoved. Ja nemusim, lebo mam schizo, cize mozem to mat vsetko v pazi.
Ja sa ho radšej nepýtam, ešte by mi dačo povedal a nemusela by som to prežiť :)
Ono vino je napojom Bohov a napojom cucarov.
www.youtube.com
:D :D
K tejto teme mozno povedat len tolko. Prajem vam skore uzdravenie:)))
Ja si myslim, ze treba ist obcas na spoved, ale tak basnit o Bohu, tak to by som nebasnil. Co si on mysli o sebe, ze ja ho budem milovat a on mi neodpovie ani na jednu otazku??? Teda Vam, mne odpoveda, lebo som schizofrenik - ha, ha, ha.
Nový zákon je zbierka zapiskov jeho učeníkov. To písali ti ľudia, čo s ním pobehovali po tých hipisackych sessions. Zo svojich spomienok lovili útržky a dávali ich dokopy. Každý si tu svoju realitu trochu upravil a podal správu celému svetu o jeho láske, ale svojimi slovami. Ježiš nič nepisal. A boh je večný, nie mladý. Je starý ako vesmír sám, ak nie viac, ale duchovne je určite mladý, nakoľko nestarne, tak ako nestarne gravitacia:D
nirv: také nepravdepodobné, že by to hovoril On? A predsa je to tak. Ten istý ako v evanjeliách. Vtedy však nemohol takto hovoriť, lebo starozákonný človek by ho vysmial ešte viac, ako vy teraz. Tak ťažko sa verí tomu, že Boh citlivo a nežne miluje. Tak veľmi to nesedí na tú zaužívanú predstavu starého mrzutého a prísneho starca z obrazov. Ale Boh je mladý a láskavý!
PS: v cirkvi existujú mystici, odporúčam prečítať niektoré ich spisy, možno by ste zmenili pohľad na Boha. Kto ho hľadá, nájde ho.
Vyzerá to, že je v nebi nuda, lebo aj moju. :o)))