:)
Páčia sa mužom piercingy? ak áno, kde najviac a prečo?
ja mam zatial jeden piercing na bruchu:)
mam pekne ploche brusko a vsetci chalani mali iba pozitivne reakcie:)
uvazujem akurat o piercingu jazyka,pretoze mal ho moj byvaly a bozkavanie s nim bola rozpravka:)
podla mna,"muzi" co pisu,ze je to nechutne a neviem ake,su bud staromodni,alebo jednoducho stari,dnes uz nie je ziadna rarita dievca s piercingom alebo tetovanim..trosku sa skuste prebrat a pozriet okolo seba..
nie je na tom nic skarede a da sa to jednoducho vybrat.napriklad jazyk ti zarastie za 6 hodin a nemas ani ponatia ze si piercing mal..
jednoducho: ak nemas o niecom ani sajnu netrep voloviny,pretoze zbytocne odradzas dievcata aby si spravili radost..pretoze i ja ked sa pozriem na svoje brusko s takym peknym kamienkom, vyzera urcite lepsie ako obycajna hola koza..
mhah ja mam 12 piercingov jazyk pupok obocie pod perov a usi ,,,pupok bolel najviac ale teraz som huhuhu velmo rada som pekne opalena a dobre to vyzera ;))
urcite sa im pacia :)je to take trasgresivne pre zenu..ale asi podla toho, co od vztahu ocakavaju. ak budu potrebovat oprat spodky, tak mozno ozeleju aj ten piercing v jazyku..
Ja som si dala pred rokom pierc do noštekaa vobec nebolel teraz uz pomalinky aj nanho zabudam že ho mám..a teraz pred pol rokom som si dala do jazyka a možem povedat že prepich vobec nebolel to bola rychlovka až po 3 hodinách som to už citila ale dalo sa prežit a teraz som snim spokojna....a priatel ani nehovorim:-D
Mno ja mam az tri piersingy!Mam v nose,v oboci a teraz nedavno som si dala aj do jazyka!Mno mojmu priatelovi sa paci naviac v jazyku,lebo ze sa tak lepsie bozkava,a este v oboci,lebo mi to zevraj velmi pristane!Takze sa nebojte dat piersingy je to velm mala bolest raz sa to da prezit verte mi!Cmuk
ja mam piercing v oboci...a som velmi spokojny...a paci sa to kazdem..:) odporucam
zuzike a romike: ja vám určite nezávidím. je tu možnosť, že už nebudete môcť mať deti. do pupku kvôli tomuto nikdy v živote. ja mám v nose a stačí mi.
laky,po prvé:,,sprostá zver" sa neoznačuje sama!,,sprostú zver" zver označujeme my ,,inteligentní" ľudia. a btw.zrejme nemáš o piercingoch žiadne vedomosti,lebo to že si ho dáš urobiť ,neznamená,že ho musíš nosiť dokonca života!on sa dá totiž vybrať! a koža má takú zvláštnu schpnosť-hovorí sa jej regenerácia a hojenie,takže tie dierky zmiznú!
podla mna neuzznavaju piersingy iba nemoderny ludia ktory su sto rokov za opicami a zavidia tym ktory naberu odvahu a neboja si dat napr:prepichnut nosss.....len moj nazorr a piersingy su sexi .....ale myslim si ze kazdemu by ten jeden piersing mal stacit naco ich mat sto to je us vulgarne...