Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Páčia sa mužom piercingy? ak áno, kde najviac a prečo?

kikusqa

mne sa to strasne paci.jeden mam nad hornou perou a cem si dat ete do jazyka ale newem ci mi to nasi dowolia dufam ze hey tag mi drzte palce

lioneskaa

jaj boze ludia ja mam dve a tretti je na ceste :D jeden v jazyku v nose a ide ece do bardy alebo do pery :D mne sa to brutalne paci .. jezisi aj milon .. mnam :D chirurgicka ocell waaaw :D

mortgirl

mne sa pirsingy nenormaalne pacia..nemam ho zatial nikde na vydietelnom mieste..iba na intimnom:D je to sexi...:P...momentalne si robim tunel..ale to za pirs nepovazujem..a tak isto ako aj prepichnute usi..

radulenáá

mne sa piercingy velmi pacia...samozrejme su nejake rizika ale len minimalne. no ked sa o to clovek nestara ako by sa mal tak je to us vecie nebezpecenstvo ale takeho cloveka nepoznam..ved ked si to us dam tak sa o to aj staram no ne?:D ja si idem dat pierc do jazyka o mesiac a velmi sa na to tesim..okrem toho mam v jednom uchu 4 dierky a v druhom 2 ale to bude samozrejme este pribudat..potom si mozno dam este do obocia a to mi us bude stacit:) a co sa chalnov tyka tak sa mi pacia ked maju v jazyku, v oboci alebo na brade:) total sexy:D

alisa

no podla man pearcing je pekny aj na dievcatu...kolko dievcat som videla a ohromne im to pristalo...taky mali kamienok do nosa neuskodi...poznam blondinku s takym pearsingom a k jej jemnym vlasom a dokonalej pleti sa jej ten pearcing hodi...alebo poznam ciernovlasku s pearsingom v spodnej pere...bez neho by som si ju nevedela predstavit ...a aj prave ten pearsing trochu dava navonok jej osobnost....lebo pearsing si davaju taki ludia ktorym sa to paci a ktori sa nato citia a hlavne im zo musi pasovat... noaco ze je to pubertacke ?? kolko veci je pubertackych a robite ich ? alebo zdravotne dovody ?? nechapem su tam strasne male rizika a to len kebyze dierka zacala hnisat...ale hnisat moze i dierka v uchu a to je tiez svojim sposobom pearsing...potom pri spodnej pere tam sa moze posunut dasno ale pri spravnom vybere ozdoby sa nic take stat nemoze...to su vsetko len male rizika ako napriklad riziko pri byciklovani ze spadnes a rozbijes si hlavu...ked sa to niekomu nepaci nech povie svoj nazor...dobre ale neodsudzujte ludi ktori to maju...

heureka

jaaj a ja osobne dierky v uchu za pierc nepovazujem...tych mam dokopy 5..a sak kym sme mladí a sprostí tak preco nie :D

heureka

ludia s piercom vyzeraju nebezpecne a hrozostrasne? :D ahaaa..dobre vediet....mno ja mam v obocku a zatial sa mi to nezunovalo ani nic podobne..som spokojna aj ked obcas neposlucha :D