:)
Páčia sa mužom piercingy? ak áno, kde najviac a prečo?
Nikpia diky za info...no toto je myslim jedina nevyhoda... ono ze sa to da odstranit tusim laserom..ze to zanechava chirurgicka ocel ked sa piercing necisti...no ja si to nevyberam z nosa a tym padom si to ani necistim...to som robila len zo zaciatku... a to aj po rokoch zmizne len tak za 2 dni??? dikyyy
Petra123: nie nebolo mi to vôbec vidieť iba fakt zblízka, zarástlo mi to za pár dní a teraz tam nemám vôbec nič, žiadna stopa po prepichu.
sedy flak moze byt z piercingu alebo odumrete supinky koze, radsej nech sa jej na to pozrie odbornik. aaa dierka v nose zarasta pomerne rychlo...ak je cerstva tak jej niet do 2hodin po vybere nausnice..ale inak asi tak 2dni max a je fuc....
martina789 a ked si si ho dala dole, bolo ti moc vidiet ten prepich v nose??? alebo po akej dobe sa ti to ako tak zahojilo??? mojejn spoluziacke tam ostal sedy flak... diky
Ja som mala tiež piercing v nose, momentálne už nemám - kvôli práci.A mne tiež veľa chalanov povedalo, že sa im to páči a že to je sexi, takže som sa nestretla s ničím negatívnym. Škoda, že som ho musela dať von :-(((
ja mam v pupku a som spokojna...a paci sa to aj priatelovi..dokonca aj inym mojim kamosom,ze je to sexi. a poviem na to tolko,tak ako vravi f0ne, pre niekoho to znamena vela pre ineho nic,no v kazdom pripade kazdy pierc alebo tetovanie je spomienka na nejaku cast zivota a paci sa mi ze vyznam kazdeho z nich vie len majitel a je na nom ci niekomu prezradi co sa udialo v jeho zivote ked si to dal. moj pierc ma dokonca meno po jednej pre mna dolezitej osobke :)) peace 4 all
ja mam v nose a vela chlapov mi to chvali... teda obcas starsia generacia ma nejake pripomienky... ale...to musi sediet k celkovemu vzhladu cloveka..ani mne sa nepaci, ked si da nejaka sedlacka piercing do nosa a mysli si, ze uz je moderna, bude sa viac pacit a tak..a ked mi nejaky chlap povie, preco som ho uputala, tak vzdy spomanie aj piercing... a uz nie som ani ziadna pubertiacka, mam 20 uz to mam 3 roky cca. Ale urcite si ho dam v buducnosti dole, ked uz nebudem chodit na vysku a budem sa uchadzat o nejake slusne zamestnanie, lebo to naozaj predsa len nejde dokopy vo vysom veku... ale co sa teda tyka muzov, nedam dopustit :)))
All... ja osobne si myslim ze kazdy clovek by mal robit to co chce ak sa jednemu paci tetovanie mal by si ho dat ak sa paci piercing tak nech si ho da preco nie ved nieje natom niczel ani nezakonne...a dalsia vec...nemam rad take temy ako napr. tato ze ci sa to pacii muzom ..a niekto napise ze nie ...to je absolutna blbst...kazdy clovek ma rad nieco ine..a take ze je to vulgarne alebo že to ubera na krase absolutne debiliny ... podla mna nech sa kazdy riadi svojim rozumom a ne tu na fdore kde kazdy len kritizuje..ved kto chce pierc nech ide do stuida pokeca tam snimi ak hjo to zaujme da si ak ho nezaujme neda si ..a je to dobra vec lebo stale si to moze clovek vybrat chapete ....ked to je vnose, v bruchu, ustach, jazyku da sa to vybrat ..co je natom zle ? ...podla mna nic... a ja osobne mam rad holky ktore maju piercingy lebo aj mne sa to paci tak ako aj tetovanie... holky ktore ho maju sa mi pacia...pre niekoho tieto piercingy znamenaju vela pre niekoho nic...a vtom je rozielnost ludi a nazorov.. ale kolko ludi tolko chuti :D