:)
Páčia sa mužom piercingy? ak áno, kde najviac a prečo?
no baby, tak s tymi detmi to isto nie je pravda ja mam piercing už 8 rokov teda od 16-tich a takysto aj male babo... a k tomu či to boli... boli ale myslim že tych par sekund každy zvladne. akurat sa može stať že nie každe telo piercing prijme hlavne na pupku, mne to kôli tomu robili dva krát pretože prvy krat mi to telo vylučilo. to znamena že sa usek kože na ktorom je nausnica zmenuje a nakoniec to je na tenkej kožičke ale potom sa to da prepichnuť v pohode este raz..- tak vela stastia
...ano paci sa mi pirsing...hlavne v nose taky kruzok...treba tam potom dat poriadnu retaz...muuuuu.... :D
boze to je nazor ze ak ma baba piercing v pupku uz nebude moct mat deti...neni to pravda ani z nahody mam 2 kamaratky co maju a jedna je tehotna druha ma uz babo ja mam tiez piercing v pupku nikdy mi to nezahnisalo a je to uplne v pohode..odporucam...
ludia ja proste taketo debaty milujem, zboznujem nazory a tlachy ludi co o tom nic nevedia a nazory odporcov, je to zradlo =) ja mam 16 piercov, mam ich kvoli sebe, nedal som ich von kvoli, mame, nedal som ich von kvoli frajerke a nedal som ich ani von kvoli praci, mam pracu kde to respektuju lebo ide o pracu a nie o vyzor, podla mna to nikomu neubera z krasy ani z prirodzenosti, ale je jasne ze nie kazdemu sa to paci, a komu sa to na mne nepaci, nech sa po*ebe ;)
sevas
ahojte chcela by som sa spytat ci piercing do brady boli kolko asi cca stoji ci poskodzuje zuby a ako rychlo zarastie dierka dakujem:)
Mno ja mam piercing v pupku a vobec ma to nebolelo...kto sa o to stara tak tomu sa to ani nezapali a ani nic ine..a jedine kde by som si nedala je jazyk pretoze s toho sa kazia zuby,ale na druhej strane je ucinny pri bozkavani :):)...a piercing vobec neboli to su len klebety ze to boli...cawte cmaq ;)
nechapem co tu riesite zo zdravotnym hladiskom ak niekto nie je humusak a normalne sa o to stara (staci to umyt raz za den) tak to nie je ziadne zdravotne riziko ja mam piercing v pupku a mam ho pre vlastne potesenie a nie preto aby som sa vychvalovala aka som super :) je to kazdeho individualna vec ale zase pubertiacky ktore maju aj 5 piercingov naraz su trapne
mam pirci na pupku je to super ani to moc nebolelo ale sak dalo sa je pekny a myslim si ze bude sa pacit aj chalanom :-*:):)
Ahojky ja mam pircing v pupku musim povedat ze to vyzera fakt svetovo len mi treba kusok schudnut ale to sa snad spravi :D aj v nose som mala lenze som si ho nechala zrast pretoze akosi si zacal kazdy davat pircing do nosa aprestalo to byt coolove ale jednoznacne som za to ze pircingy su sexi a chalani ich zeru tak baby smelo do toho a musim povedat ze to nieje as tak strasna bolest ako sa vravi :D