:)
Páčia sa mužom piercingy? ak áno, kde najviac a prečo?
Lee, možnože je to príjemné pri bozkávaní, ale ja si pamätám, že nos a jazyk sú veľmi náchylné na rakovinu. Prečo provokovať zdravie?
Interaktivna: no tak dobre veci treba zvyranovat :))
sedan: no ale take decentne tetovanie nie je skarede
ja si chcem dat do pupka...chcela som aj do nosteka taky malicky...inam by som si nedala...preto som si chcela dat do nosa lebo sa mi lubi ze je taky malicky a zlaty a aby som si ho trosku zvyraznila a uputala nan pozornost:) a do pupku...no preto lebo mam ploche brusko a tiez mi ide o zvyraznenie...inam by som si nedala...hlavne nie do jazyka..pretoze to skarede by som si zvyraznila...na sebe mam rada len brucho a nos:) super co?
ja nemam rad piercing vobec.
podla mna je zena pekna taka aka je od prirody, a kazde jedno tetovanie ci piercing, iba ubera z prirodzenosti.
skor nie.
ani mne sa piercing na babe nijak zvlast nepaci, niekedy to mozno nie je zle, ale nikdy mi to neprislo ako nejake vylepsenie vyzoru
samko r.
A ani ked ma baba piercing v jazyku?Ved to nieje vidno a este k tomu je to prijemne pri pozkavani...
Lincoln, pravda aká je pekná tá speváčka, tuším Zdena Predná, keď si tú hlúposť vytiahla z tváre.
Mne nie!