:)
Páčia sa mužom piercingy? ak áno, kde najviac a prečo?
chins .... ja mam v brade a vobec to neboli ...kolko to stoji ti neviem povedat lebo som si kupila pirsingove ihly aj nausnicu a prepichivala som si doma sama ....ihla stala 50 a pirsing kupis aj za 250 s chirurgickej ocele :o) zuby ti poskodi ak budes mat aj zvnutra chir.ocel .... ja mat nemozem tak som si kupila s umejej hmoty s vnutra cekni www.pirsing.sk tam mas toho dost .. este mam 6 v usiach ,osobne si chcem urobit este do jazyka..... to by asi uz aj stacilo :o) ked dostanem rozum tak si to vyberem :-D
ja som si neska dala piers do brucha...vobec nic mi to nerobi...pohodka...=)) a mam aj v nose..a ten je uplne uzastny dierka mi nezarastla aj 4 mesiace ked som ho nemala...
Moj nazor a piercing je taky ze to nemusim vidiet na zene.
Cawes...ja mam pierc v nose..mala som chyrurgicku nausnicu ibaze sa mi stretila po troch dnoch tak som dala striebornu brutalne sa mi to zapalilo ale necem to vybrat..paci sa mi to..a ked nemam pierc aj pol hodinu ako keby mi to zarastlo poradte dakto plss :(
Mne sa napríklad piercingy vôbec nepáčia.
taqqq akozeee chcela by som sii dat pirsing do pupka ale newiem ako to bude teraz cez leto ,newem ci nebude hnisat alebo coo....... poradtee??... ked mozetee:D:D:D:D....fff
ano pacia a hlavne v uchu, a tiez ujdu na oboci
no ja som si dala tiež do brucha druhý krát pred mesiacom a nenormálne sa mi to páči, ale začínam sa obávať toho, že mi to ide znova von,lebo už tá tyčka pri vrnej guličke viacej vylieza.:(ma porazí.no neviem, myslíte si? že by sa to dalo tam dať ešte 3 krát?