Moja matka je urazená

biela mačka

zase ma nezobrali do Rakúska- sakra, to mám pracovať na tomto sprostom Slovensku za tristo brutto? Na kiereho andela viem nemecky???? nejaká chandža, ktorá už v obchode predávala, no nemecky vie málo, prácu dostane, no ja nič.....

biela mačka

výborne, nevzniká mi nárok na nezamestanecké...a úrad práce neprepláca vlaky a autobusy, keď si človek hľadá prácu v zahraničí - potom načo sme v EU?

biela mačka

to je pravda, ale keď sa hlásim za predavačku, tak NESMIEM povedať, že takáto práca mi je proti srsti...

Iba Katka

Ja by som povedala, že som odišla pre to, že náplňou tej práce bolo doslova otravovať ľudí a to mi bolo proti srsti.

biela mačka

ale včera som bola na pohovore - lenže ono akú mám šancu ako dlhoročná bývalá učiteľka, keď chcem ísť pracovať do obchodu?
Povedala som, že z telemarketingu som odišla, lebo tam som nepotrebovala nemčinu. A tiež kvôli platu. Otec mal poznámku, že som mala povedať, že šéf bol debil a podobal sa na Vás :-D Inak jednu kofu, ktorej kamarátka zohnala flek vo Viedni, som začala učiť nemčinu, už nechce pokračovať po prvej hodine - a nenapísala mi, že čo jej na mojej metóde nevyhovuje. Veď ako ok, nie som dokonalá, že každý je spokojný, ale nech aspoň napíše, čo konkrétne sa jej nepáčilo. Mali sme len jednu hodinu spolu...Drzá a sprostá jak tágo, ale hlavne, že pracuje v Rakúsku...Ale priezvisko sa jej hodí...

biela mačka

veď aj v JŠ si hľadám - ale o nemčinu je malý záujem, alebo naposledy mi drzo teta do telefonu povedala, že nepotrebujú....

biela mačka

lebo aby som vedela kvôli budúcnosti...tak napríklad nech napíšu trebárs, že v klasickom obchode som nepredávala, preto nevyhovujem..proste, ja si myslím, že by to robiť mali..inak myslela som, že Rakušania sa vedia lepšie správať ako Slováci

lilyianka

ale stále sa vyhýbaš odpovediam na moje otázky ... a prečo by ti mali udať dôvod prečo ťa nezoberú? a azda to niekde robia? proste nevyhovuješ a hotovo ...