lebo som dala výpoveď z práce, ktorá nemala budúcnosť - telemarketing - a kde som zarobila 400 eur v hrubom!!!!!!!!!!
Moja matka je urazená
biela macka, hocikto ti napise a poradi, okamzite vyletis ako neriadena strela, hned nadavky, hrube urazky,hoci ti dotycne osoby chceli poradit a chceli ti dobre
virtualne si velmi agresivne, v reali sa nevies presadit, ventilujes si svoje agresie a zlyhania na cudzich ludoch, ktori za to, ako nakladas s vlastnym zivotom a schopnostami, skutocne nemozu
napriek tomu ti tu ludia stale davaju dobre rady a tipy a ty ich zato akurat vydatne dourazas - navsteva psychiatra by ti fakt bodla, nech ti nasadi nejake antipsychotikum
kto to s tebou vydrzi? ten tvoj priatel musi byt svätec
tu na fore nikto nemoze za to, ake si mala detstvo a mladost a to, ze si az v 39r nasla normalneho chlapa a ze je mozno uz neskoro na dieta - za to tu nikto nemoze
ani za to, ze hoci si jazykovo zdatna, nevies to poriadne vyuzit a vytazit z toho maximum, hoci kto vie vynikajuco cudzi jazyk a zvlast NJ - by fakt nemal mat problem s pracou.....
na teba tie reakcie lilianka neboli, ale na tú osobu, ktorá písala, že nič nerobím...ale aspoň žiadne dieťa nebude trpieť, lebo v mojom veku dieťa asi ťažko splodím ... aj keby bol partner 100percentne zdravý, mám 39 a tam je minimálna šanca bez umeleho oplodnenia
ja som ti napísala normálny názor ....
tak neprovokujte - to je to isté, ako keby ste rotvajlerovi dali ruky do papule....
no podla mna by sa mala dat najprv dokopy psychicky.... staci sa pozriet ze sa ani na fore nevie ovladat...
ja ťa teda nepoznám, ale keďže tu píšeš, že dobre ovládaš nemčinu, tak s tým sa určite uplatniť dá, či už ako lektor, tlmočník, alebo v nejakej nemeckej (alebo inej)firme .. môžeš robiť aj administratívu, je veľa miest, kde hľadajú ľudí s nemčinou ...
lenže ja sa snažím jak somár, aj dosť peňazí ma to stále - tie prefotenioa CV, lístky na vlak a autobus - a niekto tu napíše, že nič nerobím?! To by naštvalo aj flegmatika....
0vecka, nebyt zdr. problemov a hordy operacii, tak drzim hlavu nad hladinou, ako len vladzem, ale je to vycerpavajuce.
Inak sa da.
jj vsetko po starom novy byt je fajn :) do prace mi to teraz trva len 15min....
a co ty?
0vecka cauko, ako sa ti paci v tvojom novom byte? Zvykol si si? A si stale v Bavorsku?