Moja matka je urazená

Maoam

biela macka, hocikto ti napise a poradi, okamzite vyletis ako neriadena strela, hned nadavky, hrube urazky,hoci ti dotycne osoby chceli poradit a chceli ti dobre

virtualne si velmi agresivne, v reali sa nevies presadit, ventilujes si svoje agresie a zlyhania na cudzich ludoch, ktori za to, ako nakladas s vlastnym zivotom a schopnostami, skutocne nemozu

napriek tomu ti tu ludia stale davaju dobre rady a tipy a ty ich zato akurat vydatne dourazas - navsteva psychiatra by ti fakt bodla, nech ti nasadi nejake antipsychotikum

kto to s tebou vydrzi? ten tvoj priatel musi byt svätec

tu na fore nikto nemoze za to, ake si mala detstvo a mladost a to, ze si az v 39r nasla normalneho chlapa a ze je mozno uz neskoro na dieta - za to tu nikto nemoze

ani za to, ze hoci si jazykovo zdatna, nevies to poriadne vyuzit a vytazit z toho maximum, hoci kto vie vynikajuco cudzi jazyk a zvlast NJ - by fakt nemal mat problem s pracou.....

biela mačka

na teba tie reakcie lilianka neboli, ale na tú osobu, ktorá písala, že nič nerobím...ale aspoň žiadne dieťa nebude trpieť, lebo v mojom veku dieťa asi ťažko splodím ... aj keby bol partner 100percentne zdravý, mám 39 a tam je minimálna šanca bez umeleho oplodnenia

lilyianka

ja ťa teda nepoznám, ale keďže tu píšeš, že dobre ovládaš nemčinu, tak s tým sa určite uplatniť dá, či už ako lektor, tlmočník, alebo v nejakej nemeckej (alebo inej)firme .. môžeš robiť aj administratívu, je veľa miest, kde hľadajú ľudí s nemčinou ...

biela mačka

lenže ja sa snažím jak somár, aj dosť peňazí ma to stále - tie prefotenioa CV, lístky na vlak a autobus - a niekto tu napíše, že nič nerobím?! To by naštvalo aj flegmatika....

Maoam

0vecka, nebyt zdr. problemov a hordy operacii, tak drzim hlavu nad hladinou, ako len vladzem, ale je to vycerpavajuce.
Inak sa da.