Moja matka je urazená

biela mačka

ja platím na nájomné, či som zamestnaná, či nie som...Okrem toho ako nemčinárka si môžem privyrobiť..Aj keď ma štve, že niekto, kto ani nemecky nevie, si v rakúsku prácu nájde. napríklad jedna mala inzerát. "Ich putzen Hauz. Bitte mir anrufen". No a taká sprostá tam pracovať bude?!

biela mačka

veru, telemarketing je o ničom, hlavne keď sa ponúka niečo drahé na Slovensku, kde sú ľudia radi, že majú ako tak na potraviny a nájomné....

betrikola

to mas celkom fajn, ja som dala vypoved z pozicie planova s platom 700 €. a tiez som bez prace. nastastie mama aspon nie je urazena.

biela mačka

áno, ale v podstate - kde by na mňa čakali, kým mi uplynie 2mesačná výpovedná lehota? A keby som sa dala vyhodiť, tak na to sú paragrafy, za čo sa vyhadzuje po skúšobnej dobe...a to by sa so mnou vliklo potom

0vecka

ale telemarketing predsa nieje ziadna praca... obtazovanie ludi a nanucovanie im veci ktore nepotrabuju... v horsom pripade im ponuknut zmluvy o ktorych ani nevedia ze ich uzavreli a potom musia cvakat...

Verca_11

V podstate ju aj chapem. Mala si robotu predpokladam na TPP. V dnesnej dobe je velmi tazke si najst pracu, viem o com hovorim. Predpokladam, ze ty si dala vypoved ale si v podstate nezamestnana a novu pracu este nemas. Spravila si chybu lebo si si mala hladat novu robotu a keby si ju nasla az potom si mala dat vypoved.