lebo som dala výpoveď z práce, ktorá nemala budúcnosť - telemarketing - a kde som zarobila 400 eur v hrubom!!!!!!!!!!
Moja matka je urazená
*rokov
biela macka - a vtedy sa chodilo na 3-mes. viza, pracovne povolenia, pobytove povolenia, teraz mas otvorene hranice, AT aj DE otvorili komplet pracovny trh aj pre Slovakov, neporovnatelne so stavom koncom 90tych rokoch, tak ma nestvi
a ty ako zena,ktora ma skoro 40r, by si si tie casy fakt mala pamätat...
ja som ti chcela dat akurat tip, ako vyuzit fakt, ze ovladas NJ na vysokej urovni,na rozdiel od mnohych inych ludi
ale tvoja spupnost ti strasne stoji v ceste...na tvoju osobnu skodu
myslela som to dobre - mas stale moznost posunut sa inam a este k tomu zijes v BA, kde mas AT fakt totalne na dosah ruky...
ale niektori ludia si strasne stoja v ceste, ini to mali podstatne tazsie, ako ty, ver mi
kde je vola, tam je cesta
prosim? bola 20%-nezamestnanost
vtedy bola lepšia situácia aj na Slovensku...
ale tebe dat 'tip' nema vyznam, akurat si vyventilujes agresie....takze sorry, zbohom
ved skludni hormon, tie tvoje agresie...
ja som za hranicami uz trinast rokov moja
biela macka, kedze zijes v BA, do AT to mas fakt na skok......tak co este cakas? hladaj si tam pracu, mozes predsa aj pendlovat, ak tam nechces zrovna byvat...
biela macka: ale ten inzerat je fasa :DD
biela macka, ty ako Nemcinarka si uz tiez davno mohla byt v AT a robit tam casom aj nieco uplne ine, nie iba upratovat v domacnosti