lebo som dala výpoveď z práce, ktorá nemala budúcnosť - telemarketing - a kde som zarobila 400 eur v hrubom!!!!!!!!!!
Moja matka je urazená
a s ľuďmi vychádzať viem - pokiaľ si na mňa neotvárajú papuľu ... kto je slušný, k tomu som aj ja slušná..kto je drzý, alebo ma neoprávnene kritizuje, toho pošlem do teplých krajín,
a keď chodím po pohovoroch, tak som milá...tak netrep o negatívnej energii
Ja myslim, ze nie je dobry napad, aby macka robila v jazykovke.. ovladat jazyk nie je vsetko.. treba vediet aj komunikovat a vychadzat s ludmi.. a toto je u nej kamen urazu.. preto si podla mna ani nevie najst pracu.. vyzaruje z nej uz len podla tychto pismenok velmi negativna energia..
a debilní rakušania nenapíšu, prečo som nevyhovela - napríklad chcela som robiť raz týždenne v sobotu v jednom obchode s odevami - a nevyhovujem? Prečo sakra??????? Lebo som zo zahraničia? Allebo aj tam hľadia na vek?
ja sa ťa opýtam a prečo nechceš pracovať na Slovensku napr. v nejakej jazykovke alebo škole? alebo firme, kde by si svoje jazykove schopnosti využila
ja si hladáím aj prácu v obchodoch - aj pomocné, poslala som plno CV, odovzdala osobne plno CV a nikde v rakúsku nevyhovujem ani na takú robotu!!!!!!!!!!! Tak ako - čo mám robiť? Je mi do plaču..Jak taká krava som už polno peňazí minula na vlak a autobus a nikde ma tam nechcú....ani na prácu, ktorú zvládne človek s SOU.
nie je minimalna sanca v 39, len dnes som som videla dost zien okolo 40tky uz s velkym dietatom a velkym bruchom :) to nie je zase az taka pravda, ze ta plodnost tam nie je, ta plodnost je v pohode aj pred 40tkou, mozno trochu nizsia, ale pokial si plodna a nemas problem, tak nebudes mat ani v takom veku
tak si vezmi, ze si mozno najdes pracu zase za 400 e, dobre vieme, co to je zit zo 400 e, ze vlastne aj tak ti prd ostane, to je fakt o nicom prijem, takze neviem, ja viem, ze clovek by mal byt zodpovedny a bla, bla, ale ja by som zvolila to dieta, lebo tu pracu si najst mozes aj potom, ale po takej 45 uz to dieta mat na isto nebudes
- a mala by si financne zvyhodnenie, kedze ich hranica vysky prijmu, pri ktorom neplatis dane je podstatne vyssia, ako na SVK
a Dolne Rakusko je fakt na skok zo SVK...
biela macka - ako som z textu pochopila, slo o poziciu, na ktorej by si pracovala v ramci projektu pre predskolske zariadenia s detickami s migracnym pozadim - ich poziadavka moze mat aj pravne hladisko, bola by si ochotna kvoli praci prestahovat sa do Rakuska, rsp. mat tam trvaly pobyt a na SVK iba prechodny? Ak ano, tak to musis vo svojich ziadostiach posielanych do AT jasne zdoraznit, ze si ochotna prestahovat sa tam/prihlasit na trvaly pobyt, inak tych odmietnuti bude vela.
Zavisi vzdy od typu zamestnania, ktore chces robit a ak chces robit v skolstve, chapem, ze vyzaduju trvaly pobyt v AT.