lebo som dala výpoveď z práce, ktorá nemala budúcnosť - telemarketing - a kde som zarobila 400 eur v hrubom!!!!!!!!!!
Moja matka je urazená
no ale na SVK by si v nejakej škole robiť mohla alebo jazykovke nie?
napríklad v škole pracovať nemôžem, keďže nebývam v Dolnom Rakúsku -. super
Da ich Sie telefonisch nicht erreichen konnte, möchte ich Sie hiermit informieren, dass Ihre Bewerbungsunterlagen für die Stelle der Interkulturellen Mitarbeiterin postalisch in der Abteilung Kindergärten eingetroffen sind.
Mit diesem Projekt, das mit Februar 2013 gestartet ist, möchten wir Kindergärten in Niederösterreich unterstützen, die unter anderem einen Anteil an mehrsprachigen Kindern betreuen, der über 50 % liegt.
Wir freuen uns auch über Ihre Bewerbung.
Da der Hauptwohnsitz in Niederösterreich eines der Aufnahmekriterien ist, müssen wir Ihre Bewerbung ablehnen.
Wir wünschen Ihnen jedoch alles Gute für Ihre weitere berufliche Laufbahn.
Mit freundlichen Grüßen
Bianca Kramer
no, lenže keď on ma kritizoval, že pomaly krájam cibuľu - no ktorá by varila pre takého chlapa?..a s predposledným príspevkom súhlasím, len žiaľ nie som na to stavaná...zatiaľ
v pripade ak ma muz platit tak zena ma byt v kuchyni a drzat hubu... bud su partneri rovnocenny a to aj v neprijemnych veciach alebo niesu...
biela mačka,každý sme si zažili pády na hubu v rôznych veciach, či už šlo o vzťah, prácu, priateľov a pod. keby som ja mala rátať koľko som minula na môjho ex a pritom on zarábal 7 násobne viac ako ja ..ale načo .. proste som to urobiť chcela, kúpila som mu čo potreboval, lebo to bolo z lásky a nie preto,aby som potom vyplakávala .. o tom je vzťah, proste o láske a nezištnosti, nie o tom, že budeš niekedy vyčítať druhému, že si mu niečo dala, kúpila
práca, každému z nás sa v práci stali krivdy, neboj, mne tiež, ale som tu .. k niečomu mi to pomohlo, som opatrnejšia, možno menej riešim s ľudmi veci po skúsenostiach takýchto ... nie všetci nám vyhovujú, každý má svoju povahu a stane sa aj v práci, že si ako ľudia nesadnete ..
ohľadom tvojho súkromného života neviem ako to ta máš, ale zdá sa mi, že si sem už párkrát písala, že by si rada dieťa a pod ... a ty bývaš s priateľom či ako to máte? ako dlho ste spolu?
inak najlepšie je sa nad ľudmi nevzrušovať, nerozčuľovať, lebo to dobre urobí iba im .. sebe urobíš zle ..tak nabudúce keď ta bude chceť niekto nasrať, tak ho maj v prdeli, zachovaj kľud, usmej sa a odíď ..predídeš tak zbytočným stresom a vynervovaniu na tvojej strane
lenže ty si muž a muž má platiť..ale aspoň tak, že žena nemá platiť chlapovi dovolenku- buď nech si platí každý sám, alebo nech všetko platí chlap...
2 biela mačka to nemyslis vazne ze tvoja zivotna krivda je 6000 SK ktore si niekomu dala na dovolenku... a nemam ani rad tieto sexisticke reci... 6000-200 EUR tolko som dal mozno zenskym ked som ich pozval na kofolu a nic som za to nedostal a v zivote by ma nenapadlo to lutovat... proste zacvakala si zanho dovolenku bolo to tvoje rozhodnutie a vztah vam nevysiel ... no a co? kebyze mne nevide vztah tak by som nelutoval ani korunu teda kym by ma neobrala o baraka alebo nieco podobne...
tvoje problemy mi totiz pripadaju ako bezne mierne neuspechy zivota ale to su drobnosti...
áno, aj iným sa dejú krivdy, ale mne sa ich udialo už dosť...inak Ovečka, keďže si muž - u muža je normálne, že priateľke zaplatí dovolenku, ale ja sliepka som platila partnerovi...
biela macka - a este nieco: vies kolko padov na drzku som zazila? nespocetne vela a to vo vsetkych zivotnych oblastiach
nelutuj sa, makaj!