Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

bibibi

Ja dakujem Astro Deni ze som nasla zmysel zivota. Je to super clovek a dobra astrologicka vrelo odporucam. 0911 557 425

Maja814

Ahojte ktorá veštica je podľa Vás najlepšia z ezo tv alebo monea teda pri ktorej sa Vám splnilo čo Vám povedala ďakujem :)

numia

Tibino pani Nelly je odkial?

Ked nieco take robis s tymi rukami, alebo kartami vzdy si ruky ocisti nad plamenom sviecky, lebo na seba prenasas tie iste choroby a negativnu energiu.

smn1

Ahojte chcem sa spytať nevedel by mi niekto pomôcť? Mám taký problém že poslednou dobou vidim viac ako by som mala ..viem nejakým spôsobom rozostriť oči keď to urobim vidim okolo ľudí ako keby nejaký obal v ktorom su farby ..ano viem znie to divne ale je to tak ..mám aj sny kďe vidim takým zrakom mám sny s lečiteľmi ktorý so mnou rozpravajú ..nechapem to sama minule som prišla nato že viem diagnostikovať chorobu tam kde je v tele problem priložim ruku a citim strašne teplo ako keby mi horela ruka skúšala som to s kartami tiež ma posluchajú a hovoria pravdu.Pomohla som už aj jednej znamej keď ju bolel vaječnik tak som len tak zo srandy poď ja ti tam položim ruku a prejde ti to ..prešlo to známa sa po 2 minutach postavila bez bolesti bola veľmi prekvapená no ja ešte viac ..jedine čo viem je že moja prababka vedela tiež niečo take robiť dedi sa to u nas vie to aj jedna osoba z mojej rodiny no ona nerobi s dobrom..stale si hovorím bože prečo si si vybral mňa keď som taký jednoduchý človek ničím zaujimavý keď som sa na boha pohnevala že mi dal takyto dar veľmi som ochorela preto pišem teraz tu či nepozna nikto nejakeho človeka čo by mi pomohol zistiť ako to využivať alebo či tu nieje niekto kto preživa to isté.

Tibino1

Ahojte,opäť som bol s pani Nelly,zaujímavá osôbka.Nevedel som sa pohnúť,stále ma niečo brzdilo.Vstúpila do mojej minulosti a pomohla mi pochopiť kde som spravil chybu.Pohol som sa s pochopením,že pokial nevyriešim minulosť,neviem sa pohnuť.Robí odbloky,a robí ich dobre.0949778420