Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

Preteba

Prečo hľadáte vešticu? Ak si myslíte, že vám v niečom pomôže, ste na zlej adrese. Je mi hanba, ale priznám sa, že som tiež v minulosti bola a trpko som oľutovala. Nikto ma nevaroval, čo za tým je. Je pravda, že sa všetko splnilo a myslela som ako dobre mi povedala. Chytila som sa do všetkých pascí, ktoré som na tú cestu mala pripravené, aby sa to splnilo. Ale z Božej milosti som mohla nájsť pravdu, ktorá ma z toho všetkého vyslobodila. Dobre si rozmyslite, či chcete podstúpiť všetko to trápenie, ktoré vás po čase isto dostihne. Potom môžete hľadať pomoc, ale pomôže vám jedine Boh. Žiadny liečiteľ, psychiater, terapia, nik, len Pravda.

Anjelik2222

Ahojte bola som u veľmi dobrej veštice.Vsetko čo povedala sa mi splnilo.Cislo na ňu je 0902610396 odporúčam je s Trnavy.Ma veľkú klientelu

Preteba

Akross, zažívaš krízy a chceš zaplatiť ešte za väčšie? Je pravda, že Tí povedia, čo chceš, ale je aj pravda, že príde čas za to zaplatiť. A doplatiť. Za tú chvíľu, čo Ti bude málinko lepšie, to ozaj nestojí.

Gorkij

Nasiel som a vsetko do bodky sedelo. Seriozna pani a cena v pohode. Vesti cez internet.
Staci cez pokec vyhladat pacuska a napisat jej.

Preteba

to myslíte vážne, dobrú vešticu? ak myslíte, že vás dobre oblbne a stiahne zo sebou?! Neviete s čím sa zahrávate.

Annalia

Dobry vecer vam prajem.tiez vykladam karty,ak mate zaujem,treba napisat na mail.odrabam porobenia,prekliatia ak sa vam nedari v niecom,ak vam pride zle id zleho pohladu viem pomoct,ked sa bojite..lakate..nespavost.pouzivam vsetko len stare praktiky nasich predkou ktory sa takto dostavali z problemov a nebeli po doktoroch ktory vam na tieto veci nikdy nepomozu i ked vedia,ze existuju..pekny den

Tomas11

Dobrý večer kto my vie pomôcť vyhrať peniaze viem že niečo zaručene určite funguje viete o niečom za každú radu ďakujem

canadamuz

Bol som v Žiline u Jozefa a spokojnosť . Nie je drahý a čo sa o ňom hovorí ,sedí do bodky. Kontakt 0905435408