Pochodil som dost vela vestic a nestalo sa mi, aby sa netrafila. Najlepsia bola starsia pani zo Stiavnickych bani, ta uz zial davno nezije.
Nehodnot vesticu podla toho, ci sa ti vsetko splni. Ty zasahujes neustale do svojho osudu, menis svoje kroky. Nejdes niekam, kde mas ist a uz sa to nemusi splnit. Beriem vesticu skor z toho pohladu, ze mi da rady, ako sa niecomu vyhnut, alebo sa k niecomu dostat. Nelutujte tej pani zaplatit, pokial neziada stovky eur je doveryhodna. Uvedomte si, ze kazda z nich vam chce pomoct a ziadna na tom extremne nezaraba a neuzivi ju to. Je to prejav ucty voci nej, ze mi venuje svoj cas a da cenne rady. Mnohi sa cuduju, ze k nim nejdu peniaze, ale lutuju niekomu zaplatit za sluzby, ktore im mozu zlepsit zivot, pomoct, snazia sa obabrat inych o kazdy cent. Potom od vas peniaze utekaju.
Aby som nerobil pani reklamu, nema to rada, najradsej sa venuje svojim stalym klientom, s ktorymi si doveruje, ale tiez posledne roky pri kazdom rozhodnuti vyuzivam jednu pani cez internet, s ktorou som spokojny a uz tu bola viackrat spomenuta, no odporucam ju len dobrym znamym, ktori sa k nej spravaju s uctou, pretoze si ju velmi vazim.
Ktori su proti a neveria je to ich volba. Ja mam inu.