Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

Koliesko

Trosku som mala obavy pani Fricova, ale milo prekvapena serioznym jednanim. Cena nebola najnizsia, ale veru aj ovela viac pytaju.
Som spokojna :-) a rada, ze som objavila tuto temu a odhodlala sa to risknut.

neveril som

v tom najtemnejšom období mi pomohla p.Nelly a to som už neveril nikomu...bol som skeptický,pomohla mi najsť smer,,,,pomohla mi v najtemnejšej noci duše.Odporúčam každému kto sa stráca vo svojom trápení a živote,,,,,0949778420

Jul-ka

Za mňa je to pani Deni z BA, ma ľudský prístup, pracuje z dátumom narodenia. Je skvelá a vždy poradí. 0911 557 425, fb astro deni. Odporúčam. Julka.

MargaretaFricova

Velmi dobra dusa ta pani pacuska. Som rada, ze som tu nasla na nu kontakt. Nikdy som si nemyslela, ze uz takmer na sklonku zivota vyhladam vesticu. Nachadzam sa v tazkom obdobi a pani moje bolacky ochotne vypocula, vylozila karty a dala mi cenne rady, ako dalej postupovat. Seriozne jednanie, dodanie vykladu v rychlom case. Musim len chvalit. Este raz velka vdaka tejto teme a dobrym ludom, ktori sa podelili s kontaktom na pani pacusku.
Ludia su dnes taki zli, skodia si zo zavisti, nepochvalia, sanuju zaplatit za sluzbu, ktoru pre nich niekto vykona a divia sa, ze sa im vodi zle v zivote.
Dakujem

Margareta Fricova

Rrsno

Bol som u dobrej veštice ona ani neni ,že vestica je to niekto kto sa Vám pozrie do oči a akoby tá poznal a poradí ti to čo je pre teba najlepsie.Ja som v tom čase mál veľa problémov s podnikaním a ešte aj priateľka ,ktorá má mala podporiť má klamala.Nevedel by som to ,ale Veronika mi to povedala poradila mi čo je pre mna dobre a ja som to zistil presne to čo povedala bolo to.Teras už moja bývala to hrala za peniaze keďže som mal firmu.Dnes jej ďakujem za všetko ,že sa mi dari v peniazoch v podnikaní a aj v láske.Niekedy nám kazí s rastie a neprajeho práve ten na koho by sme to nepovedali a boli by sme ochotný pre neho skočiť do kaluže.Ak ste v problémoch obráťte sa na ňu je veľmi milá a seriózna.Ma v sebe veľa toho čo človek potrebuje keď sa ocitnete na svojom dne priblemov.Vrelo odporúčam a ďakujem jej Tu je kontakt 0902610396

Martinnn

Pochodil som dost vela vestic a nestalo sa mi, aby sa netrafila. Najlepsia bola starsia pani zo Stiavnickych bani, ta uz zial davno nezije.
Nehodnot vesticu podla toho, ci sa ti vsetko splni. Ty zasahujes neustale do svojho osudu, menis svoje kroky. Nejdes niekam, kde mas ist a uz sa to nemusi splnit. Beriem vesticu skor z toho pohladu, ze mi da rady, ako sa niecomu vyhnut, alebo sa k niecomu dostat. Nelutujte tej pani zaplatit, pokial neziada stovky eur je doveryhodna. Uvedomte si, ze kazda z nich vam chce pomoct a ziadna na tom extremne nezaraba a neuzivi ju to. Je to prejav ucty voci nej, ze mi venuje svoj cas a da cenne rady. Mnohi sa cuduju, ze k nim nejdu peniaze, ale lutuju niekomu zaplatit za sluzby, ktore im mozu zlepsit zivot, pomoct, snazia sa obabrat inych o kazdy cent. Potom od vas peniaze utekaju.
Aby som nerobil pani reklamu, nema to rada, najradsej sa venuje svojim stalym klientom, s ktorymi si doveruje, ale tiez posledne roky pri kazdom rozhodnuti vyuzivam jednu pani cez internet, s ktorou som spokojny a uz tu bola viackrat spomenuta, no odporucam ju len dobrym znamym, ktori sa k nej spravaju s uctou, pretoze si ju velmi vazim.
Ktori su proti a neveria je to ich volba. Ja mam inu.

Laura Rajtakova

Dakujem Gorkij. Konecne dobra vestica. Kludne by som zaplatila aj viac. Tato si to zasluzi.

Toto je tema pre tych, ktori hladaju vesticu. Ludia typu Preteba tu nemaju co robit.

Preteba

Danielka, Tvoje predtuchy sa naplnili, Ty vieš predpovedať čo bude, Ty máš dar, keď bude niekto Teba potrebovať, nech sa ozve??? Vieš vôbec odkiaľ máš to všetko? Nehovor, že od Boha, lebo Boh, keď dá dar, tak len preto, aby bol oslávený On, nie človek.

Danielka1243

Anjelské pismo -

Už od malicka mám dar a dokázala som predpovedať čo sa stane pomocou mojich snov.Opisat priestori či osoby.Kazde moje predtuchy sa naplnili a pomahaju veľa ľuďom.Ked cítia neistoty v živote.Ci sa im nedarí v podnikaní.Robim na dialku.A pomôžem aj Vám.Mam aj recenzie kde píšu o mne na forium.Dlho som Váhala či sem pridám inzerát.Ale zistila som ,že veľa ľudí má potrebuje a potrebuju skutočnú pomoc.Zavolajte mi ,ak budete cítiť že má potrebujete nič neni náhoda.