Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

dakujem vam

dakujem vam pani N.vam žene skušanej osudom len vy ste mi vedeli pomôcť v mojom trápení.Lebo sama ste ho prežili.Pokorou a skromnosťou.To je dar 0949778420.ďakujem

Enrico37

Asi 2 roky som mal zdravotné problémy.Lekári nedokázali stanoviť diagnózu.Chodil som na rôzne vyšetrenia a mal som toho plné zuby.Padal som z nôh,celková slabosť.Myslel som si že som prekliaty.Hladal som pomoc cez alternatívne riešenia.No minul som dosť euráčiek.Ale nakoniec som našiel p.Radavu.Ešte nie som na konci ale stav sa zlepšuje.Ukázala mi iný smer v živote.Odporúčam túto osôbku.Mne neskutočne pomohla.

laskonkaa209

Aj ja mám dobré skúsenosti s vešticami. Už dlhé roky. Vyskúšala som viaceré. Dnes som verná podľa mňa najlepšej veštici, volá sa Rendyta, veští cez email a je naozaj trefná, vie poradiť a je priama a diskrétna zároveň. Vyhovuje mi aj neosobný kontakt cez email, lebo vtedy sa viem lepšie otvoriť, dokážem si lepšie premyslieť otázky, ak mi je po veštbe niečo nejasné, môžem sa dodatočne opýtať... Môžte ju skúsiť na rendyta@centrum.sk. z vlastnej skúsenosti naozaj odporúčam.

Prekliatie

Mám super skúsenosť s pani Radavou,je priama aj keď pravda bolí tak nemá problém ju povedať.Je na FB.Otvorila mi oči,robí len cez internet.Mne osobne bolo povedané že som prekliata a tá osoba chcela 250euro.A pani Radava mi povedala pravdu,že nie som vôbec prekliata a že chcú my len nahňať strach.Odporučam pani Radavu.

AlaFromGB

Urcite neodporucam Dominiku z NR, vystupuje tiez ako prava vestba. Ta uz nevie, co by pytala a za 1 stranu vykladu. Maximalne sklamanie. Ovesana prstenmi.
Ale nasla som tu skvelu pani, ktora posle az 7 stran vykladu a za slusnu cenu.