Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť. Pred viac ako 10 rokmi som vďaka pretrvávajúcej životnej kríze a po tom čo som vyčerpala svoje možnosti vyriešiť svoju situáciu navštívila viac-menej zo zúfalstva vešticu. Behom roka som potom pochodila všetkých od východu po západ. Každý mal v niečom pravdu a chvalabohu na podvodníkov som šťastie nemala. Síce mi čo to predpovedali, ale v ničom mi to podstatne nepomohlo. Potom som lustrovala po internete a natrafila som na stránku jasnovidky Tanii. Keďže som po predošlých skúsenostiach mala s čím porovnávať, mala som už kritické očko prednastavené. Táto jasnovidka ma však úplne odstavila. Jej štýl akým svoju prácu, alebo skôr poslanie napĺňa bol úplne odlišný. V skratke, nedokážem vyjadriť slovami aká som za ňu vďačná. Nielen že mi pomohla, sprevádzala ma ďalšie dlhé roky pri rôznych životných udalostiach. Za seba môžem povedať, že mi nepomohla len svojimi presnými radami, usmerňovaním a tým ako sa vždy triafala do čierneho, ale aj pri mojej osobnej premene. Pri nej som sa naučila počúvať svoju intuíciu a žiť v súlade s okolnosťami a čerpať z nich hlavne pre svoj rast. Takže ju môžem všetkým hľadajúcim odporučiť. Ako príklad môžem uviesť jednu situáciu kedy sa môj býval partner nečakane zachoval veľmi škaredo práve vtedy keď sa od neho očakával presný opak. Keďže mi to nechcel vysvetliť kontaktovala som Taniu. Možno to znie ako banalita, ale vzťahové problémy má ubíjali a zvláštne správanie vtedajšieho partnera som nedokázala pochopiť a on sám sa v sebe vyznal ešte menej. Bol to začarovaný kruh. Tania mi opísala motív jeho správania až do poslednej šrubky. Až po rozchode s mojím ex partnerom sme boli schopný komunikácie a keď som mu vravela, že má v tej situácii zranil tak, že som sa rozhodla nepokračovať v tomto vzťahu, mi vysvetlil prečo sa tak choval. Bola som ako vyfackaná. Nie s toho, že zo seba konečne vygrcal čo s ním bolo, ale z toho že jeho slová sa rovnali 1:1 tým jasnovidkiným. Odporúčala som ju aj v mojom najbližšom kruhu ak niekto hľadal pomoc touto cestou a odozva bola vždy pozitívna. Ja osobne už dlho veštice nevyhľadávam a riešim veci po svojom aj vďaka tejto jasnovidke ako som už spomínala. Ešte mám jednu dobrú skúsenosť s pani Jarkou z BA. Je to liečiteľka a pomohla mi s mojimi zdrav.problemami a počas terapie dokáže predpovedať aj budúcnosť. Všetko čo mi povedala sa do 2 rokov naplnilo. Opísala mi jedného človeka na vlas ktorý mal pomôcť môjmu mužovi a povedala kde ho má hľadať. Do dvoch týždňov tak bolo, vyzeral presne podľa jej opisu a našiel ho tam kde povedala. Najlepšie bolo, že mužovi pomohol vyriešiť to s čím sa trápil 2 roky. Dodnes pre mňa až nepochopiteľné ako to mohla vidieť tak do bodky presne. Jedine jedna vec, ktorá sa mi nepáčila. Dostali sme domov nejaký ochranný amulet vytlačený na papieri. 2 mesiace sme sa cíttili ako keby sme mali generátor energie pod zadkom. Toľko energie som nemala doteraz po celý život, ale mala som vkuse nutkavý pocit zase ju navštíviť a všade ma to prenasledovalo. Nejako mi to nešlo do hlavy, pretože som to nepovažovala za potrebné. Neviem ako, ale napadlo ma ten amulet vyhodiť z domu. Odvtedy tie nutkave pocity zmizli. Čo za tým bolo si môžem len domyslieť, pretože na Slovensku je to ohľadom recenzií ohľadom týchto služieb úbohé, tým pádom neviem či má niekto tiež podobnú skúsenosť. Na konci môjho príspevku chcem zdôrazniť, že som pred skúsenosťou s akou koľvek kartárkov bola zásadne proti a mojím kamarátkam ktoré za nimi chodili vždy čistila žalúdok, že to je strata času a peňazí.. Nech si spraví každý svoj keďže naň právo má, ale please až po vlastnej osobnej skúsenosti. Dovtedy sú to všetko len plytké prázdne nepodložené reči.