Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

123ivka123

Zdravim vrelo odporucam pani Mirku maximalna spokojnost priama uprimna ...specializuje sa na ..Psychicke problemy, odblokovanie stresu,laska,vztahy, praca, zdravie. financie.tel.0940163922

Karolina84

Odporucam vestkynu Mirabel z BA, vlastna skusenost, vidi aj co sa stalo v blizkej minulosti, dobry popis vztahovych zaleztosti ... casovo sa venuje kolko je potrebne. Kontakt 0911 882 275. Rada sa k nej vratim ;)

Gloria33

Na vasom mieste by som nechodila za vesticami osobne, lebo su take chamtosky, ktore vas popreklinaju, aby z vas tahali peniaze.
Dokonca sa jednej prisnila, ze ved mas cim zaplatit, mala zlatu retiazku na krku ako dar, ale inak bez prace a penazi chudiatko a normalne ju ta striga zacala vo sne zariekat. Inteligentna asi moc nebude, lebo vsak ked ju zariekla, tak sa jej uz vobec nedarilo a striga ma z toho velky prd a nie peniaze.
Davam si vestit cez mail.

Wtf

:))) asi preto, ze nema karty s cislami, ale s obrazkami. Ako ti ma povedat vyherne cisla? Si nemyl vesticu s jasnovidcom. Taku sprostost sem napises, ze az.

LauraDrobna55

Viete ako si ju otestujete? :D akoze ja to tak robim, ze jej poviem ze chcem vyhrat v LOTO a nech mi pomoze zakruzkovat cisla.. a vedela? ani jedna :D vysledky si pozriete tu www.pandatip.com, takze odporučam,,, ja mimochodom po tom ako ziadna nevedela, tak uz neverim nijakej... a povezdme si narovinu keby vedeli veštiť, tak by boli milionarky, lebo by povyhravali všetky tieto sutaze :D

Silvia277

Dobru vesticu mi odporucila kamaratka, ktora k nej chodi uz dlhsie. Pani Mirabel z BA. Vedela vlemi presne povedat informacie z minulosti aj do roka. Cast vestby do pol roka sa mi splnila naozaj presne, a som zvedava, ako vyjde predpoved do roka ... Mozem len odporucit treba sa objednat kontakt na pani Mirabel 0911 88 22 75. Pekny den vsetkym ;)