MOJMU SYNOVI ZISTILI Z VYTERU Z NOSA, ZE MA STAFYLOKOKA. TRPI CASTYMI ZAPALMI STREDNEHO UCHA. MATE S TYM NIEKTO SKUSENOST?
Stafylokokus aureus
Onkologia je veda o rakovine.
Citricidal je antimikrobialny prostriedok, nie protirakovinny.
Prosim, nevkladaj mi do ust slova, ktore som nepovedal.
Ked chces vediet moje a nazory mnohych inych nazory a doplnky na rakovinu, obrat sa na temy rakoviny a neplet to sem
rng skus liecit onkol.pacientov grepom,však ta onkologovia vysmeju!
leda, incula, vidno ze ste necitali lekarske spravy a laboratorne vysledky na citricidal, vytazok z semien grapefruitu.
Vdaka bohu, ze mame v prirode tolko dobrych prostriedkov proti mikrobom. Ved aj musia byt, inac by mikroby uz davno znicili cely svet.
Kedze je zachovavana rovnovaha, asi musi byt proti kazdemu patogenu nejaka konkurencia, ktora ho obmedzuje.
Podla vyskumnych dat a doterajsiich pravdepodobne uz milionov uspesnych pouziti(v USA je na trhu od roku 1982) je citricidal naozaj ucinny a vsestranny.
Dnes najdete vyrobky obsahujuce citricidal po celej Europe od viacerych vyrobcov.
Aj na Slovensku je vyrobok citrovital(nema sice specifikovane, kolko ma citricidalu ale ma nejake percento)ktory bol schvaleny slovenskymi aj ceskymi autoritami v zdravotnictve.
Pochybujete o ich urovni vedomosti a kvalifikacii tak, ako o mojich.
Cim to chcete podlozit?!?
No moje dieta ma 7-rokov,mala všetky ATB SVETA AJ SUMAMED,KTORY JEJ ABSOLUTNE NEPOMOHOL,SKOR UŠKODIL,PRIEBEH CHOROBY MA STRAŠNY,DLZKA OCHORENIA U NEJ TRVA 3-TYŽDNE ,DAVAM JEJ VITAM.,AJ PROBIOTIKA,NIČ NEPOMAHA,A JE AJ GREPY Z OBCHODOV,TAKŽE SI NEVIEM PREDSTAVIT ČO BUDE OD SEPTEMBRA V SKOLE,VYSKUSALI SME AJ HOMEOPATIKA,A TIEŽ NIČ,JE TO LEN NA LEKAROCH,ABY LIEČILI CHRONICKY CHORE DETI ONI A NIE GREPY ,LUDOVY LIEČITELIA A INE SOMARINY ,ŠKODA PENAZÍ,JA SOM S DIETATOM UŽ 3-ROKY DOMA,NEUSTALE CHODENIE PO DOKTOROCH,LIEČENIE A TAK,VEKOM SA TO POMALY ZLEPŠUJE,ORGANIZMUS DIETATA SI NA VSETKY TIE ,,STAPHILOKKY,STREPTOKOKY ZVYKNE ,LEN TO TRVA NEAKY ČAS,AJ 5-ROKOV,KEBY LIEKY NEPOMAHALI TAK BY ICH PRESTALI VYRABAT.pRACOVALA SOM NA ONKOLOGII A VIEM ,ŽE K NAM DOVAZAJU DRAHE LIEKY ZO ZAHRANIČIA.
ak je viac "inteligentov"ako tzv rtg,vobec sa necudujem,ze je na svete tolko chorob,to asi preto,ze sa neliecia grepom.ved kdekolvek tu citkam jeho rady,grep pomaha komplet na vsetko,od hlavy po p...
dcera je alergicka na pnc,takze moze brat sumamed,a po nom to mame vzdy v poriadku.pneumokoky su klasicke skolkarske virusy,tak pokial tam je chore dieta,pinponguje to medzi ine deti.
ja suhlasim s RNG, citala som o vytazku z grap. semien a aj pouzila, dokonca mi to poradil moj gynekolog ked som bola tehotna. myslim ze rng vie co hovori!
Poliewocka, s tym by som prvy celkom nesuhlasil.
V prirode su velke tisice doteraz identifikovanych antimikrobialnych latok, statisice dosial neobjavenych, zialbohu na Slovenskom trhu je ich velmi malo a snazim sa ludi oboznamit aspon s tymi, ktore si maju moznost zaobstarat.
Nema predsa zmysel pisat o takych, ktore tam nemate, a uz vobec nie take, ktore aj ja mam problem si zohnat.
Tym padom ako stary gramofon musim opakovat tie iste, tj tie, ktore su na trhu a su znacne ucinne.
Grep je najlepsi a dajte na RNG!!!
Ukaz mi, ktore atb je ucinne na staph. aureus-podla moznosti dokaz literaturou, lebo o ucinnosti toho podla teba bezcenneho "grejpu" je literatury plno, a to uz hodne starej, takze je na hanbu, ze sa viac nepouziva.
Na pluca by som ale pouzil najprv olej z oregana, lebo ten je nielen antimikrobialny, ale aj expektorant.
Ja sa zaoberam prirodnymi doplnkami, nie farmaceutikami.Na to si chod klasickym lekarom.
Mne a mojej rodine(a statisicom inych vcitane lekarov, co pouzivaju alternativne doplnkove prostriedky-vidis vyhybam sa slovu medicina)to uplne staci
Predtym sme pouzivali atb niekolkokrat do roka, teraz nikto v rodine nepouzil atb. uz dlhe roky.
Takze je na nich zrejme ovela viac, nez sa to tebe osobne zda.