MOJMU SYNOVI ZISTILI Z VYTERU Z NOSA, ZE MA STAFYLOKOKA. TRPI CASTYMI ZAPALMI STREDNEHO UCHA. MATE S TYM NIEKTO SKUSENOST?
Stafylokokus aureus
Ukaz mi, ktore atb je ucinne na staph. aureus-podla moznosti dokaz literaturou, lebo o ucinnosti toho podla teba bezcenneho "grejpu" je literatury plno, a to uz hodne starej, takze je na hanbu, ze sa viac nepouziva.
Na pluca by som ale pouzil najprv olej z oregana, lebo ten je nielen antimikrobialny, ale aj expektorant.
Ja sa zaoberam prirodnymi doplnkami, nie farmaceutikami.Na to si chod klasickym lekarom.
Mne a mojej rodine(a statisicom inych vcitane lekarov, co pouzivaju alternativne doplnkove prostriedky-vidis vyhybam sa slovu medicina)to uplne staci
Predtym sme pouzivali atb niekolkokrat do roka, teraz nikto v rodine nepouzil atb. uz dlhe roky.
Takze je na nich zrejme ovela viac, nez sa to tebe osobne zda.
rtg,ty vsetko liecis grepom,uz je to trapne,tak nevymetaj mozog dovercivemu osadenstvu.mala mava ties pozitivne pneumokoky,je aj zaockovana,ale vzhladom na to ze je alergicka,musime to z casu na cas preantibiotikovat.pritom ma aj bronchovaxom,spreje na astmu,a spreje do nosika.
Predpisy sa vydavaju na skodlive latky. Keby boli doplnky ,teda take, co nemaju skodlive ucinky, nebol by potrebny predpis lekara.
Preto sa tak cely "zdravotny" priemysel brani proti prirodnym doplnkom
na zadek fucidin masť, do nosa fucithalmic - na prsdpis od lekára
Staph, aureus je zlaty stafylokok. Pozri predtym.
15 az 30 kvapiek GSE do pl litra vody, vypit 2 krat denne
Je to trochu horke(vytazok z grapefruitovych semien, ale da sa to pit postupne.
Ked sa ma nieco chyta ,dam si to do politrovej flasky vody a nosim zo sebou. Podchvilou si glgnem.
Tiez pomoze oreganovy olej aj extrakt z olivovych listov.
Najdete to niekde na Google.sk pod: doplnky,oreganovy olej, alebo extrakt z olivovych listov
Dcera ma v tele zlatého stafilokoka. Robia sa jej na zadku abscesy, a na očiach jačmene. V hornej čeľustnej dutine ma cistu . Ma to všetko niečo spoločné a ako by sme sa vedeli zbaviť tých abscesov které máme už tri roky. Lekarske vyšetrenia mame za sebov ale bez výsledku.Je aj nejaká liečba na zlatého stafilokoka.Dakujem.
vdaka RNG
Vytazok z grapefruitivych semien(citricidal / GSE) je velmi ucinny na staph. aureus, vcetne na rezistentne druhy uz v koncentraciach 10-20 ppm. to je 2 kvapku na liter!. Odporucene vyplach su ale 10-20/ 20-40kvapiek na liter , co je 1-2/2-4 kvapiek na deco