MOJMU SYNOVI ZISTILI Z VYTERU Z NOSA, ZE MA STAFYLOKOKA. TRPI CASTYMI ZAPALMI STREDNEHO UCHA. MATE S TYM NIEKTO SKUSENOST?
Stafylokokus aureus
Lutujem ta.
Musis mat tazky zivot, ked sa v tebe nazbieralo tolko zloby a komplexov.
"odbornik na vsetko",mal by si vediet-chlamydie/"y",odborny lekar nad tebou len zasne,ake je jednoduche a rychle ich vyliecit.je jasne,ze pracujes s"produktom na vsetko",a propagujes ho aj tu!je jedna nemenovana americka firma,ktora tiez predvadza napr.pastu urcenu od zubov,cez topanky,po lestenie autokaroserii,takze uz len to kazdemu sudnemu cloveku napovie!"pan doktor"rtg,mas tazku dg.,ale da sa to liecit,najrychlejsie pomoze gilotina,a najlepsie hrdzava,s cim vacsim obsavom Fe2O3,aby si po liecbe nebol este aj anemicky!"THE END!"LIEC SA,BUDEM TI DRZAT PRSTY.
Chlamidophilia
Chlamidii je velke mnozstvo. Samozrejme taky nedouk, ako je leda to nemoze vediet.
Najvyskytovanejsia je chlamidia trachomatis, ktora napada oci a sexualne organy hlavne zien. Znama je slepota(trachoma) sposobena touto bakteriou. Tiez napada zenske aj muzske sexualne organy, sposobuje sterilitu-co sa budem zdrzovat, pripnem len z Wikipedie:
In men
Prostatitis
Epididymitis
In women
Cervicitis
Pelvic inflammatory disease (PID)
Premature birth
Ectopic pregnancy
Pelvic pain, chronic or acute
Newborn eye (trachoma) or lung infection
In both sexes
Urethritis
Infertility
Proctitis (rectal disease and bleeding)
Reactive arthritis
Trachoma
Okrem tejto z mnohych spomeniem:
chlamidophia pneumoniae(plucna) a chlamidophyla psittaci
Nikde som sa nedocital o 3 mesacnej inkubacnej dobe, prave naopak tvrdili, ze ked nevynicena do 8 tyzdnov, sposobuje permanentnu sterilitu(teda ch. trachomis).
Co sa tyka citricidalu(teda ziadny grejp, ako sa to snazi tlacit leda na pomylenie) bol davno(v 1982 roku) odskusany na chlamidie s uspechom.
Pre tych, co si to chcu skontrolovat pridavam staru tabulku inhibicie na rozne patogeny podla koncentracie citricidalu
www.biochemresearch.com
a tiez link na citricidal
www.biochemresearch.com
"oslovovali ma pan doktor",len skoda ze som sa potom zobudil....este ze mozem ordinovat dalej,lebo na svete je tolko hlupakov...takze,vsetci,co sa rozumiete danej problematike,kliknite si tu zenske problemy,tam sa tiez asi omylom dostal chlap,co pise"muzske chlamydie"."pan doktor rtg"mu samozrejme aj tie vylieci ,stacia zname grepove kvapky,a po 2tyzdnoch mu odporucil kontrolu!no a co,ked tam je inkubacna 2-3mesiace!tomu sa povie odbornik!!!!!neni viac o com.....
"oslovovali ma pan doktor",len skoda ze som sa potom zobudil....este ze mozem ordinovat dalej,lebo na svete je tolko hlupakov...takze,vsetci,co sa rozumiete danej problematike,kliknite si tu zenske problemy,tam sa tiez asi omylom dostal chlap,co pise"muzske chlamydie"."pan doktor rtg"mu samozrejme aj tie vylieci ,stacia zname grepove kvapky,a po 2tyzdnoch mu odporucil kontrolu!no a co,ked tam je inkubacna 2-3mesiace!tomu sa povie odbornik!!!!!neni viac o com.....
Leda a incula:Tak este raz, lebo vidim, ze nechapete, o co sa jedna a rozsirujete nebezpecne hluposti
To, co vy nazyvate grep je zrejme grapefruit=citrus paradisi
Pre tych, co beru farmaceutika je to velmi nebezpecne ovocie, v bielej supke totiz obsahuje latky, ktore zastavuju vytvaranie niektorych pecenovych enzymov, takze normalne vylucovanie farmaceutik je docasne zastavene a hladina v krvi sa moze zdvihnut az do takej, kde niektore z farmaceutik sa stanu zivotonebezpecnymi.
Jedna sa o mnohe antibiotika, steroidy a ukludnovace. Velmi mnoho ludi sa tak dostalo do komy!
Incula, mas z pekla stastie, ze si neposkodila svojemu dietatu tymi grep-ami. A tvoja doktorka by tiez o tomto mala vediet, ale zrejme dokopy nic o potravinach sa na medicine neuci, takze odkial by to mala vediet, ked to nestudovala, ako ja
Takze ten blbec podla vas, tj ja, ktory to studuje z lekarskych-este raz lekarskych periodik, ktore si predplacam uz vyse 14 rokov(momentalne je to 8 roznych z alternativnej mediciny)vie zrejme viac o tom, ako vasa lekarka.
Pred 4 rokmi som mal na Slovensku prezentaciu, kde boli viaceri univerzitni profesori a docenti z mediciny a pocuvali ma velmi pozorne, a ked mi davali otazky ma titulovali pan doktor, hoci som ich viackrat upozornil, ze som inzinier, nie medicky doktor a doplnkami sa zaoberam len po strane.
Spat k tomu citricidalu, to nie je ziadny "grep", je to patentovany vytazok z semien citrus paradisi, nic noveho pod slnkom tu, ale zrejme to na Slovensko len teraz prenika(novy slovensky/cesky produkt "citrovital" to dokazuje, bol schvaleny Slovenskymi a ceskymi medickymi autoritami, ale zrejme vasi miestni doktori to zatial nezobrali na javo. patria asi do tej vacsinovej skupiny, co im trvalo 30 rokov, aby zacali uplatnovat penicilin v praxi....)
Presvecenie, ze len to je dobre a zdrave na jedenie, co sa urodi na Slovensku je dokazom hlbokej zadubenosti.
Slovensko predstavuje rozlohou a obyvatelstvom len 0.1% sveta a nazdavat sa, ze tam je vsetko najlepsie a nic ine nie je dobre sveci o velkej a skodlivej obmedzenosti.
rtg k tebe tolko,liec sa ako chces,"kazdemu robi dobre nieco ine",ale z tvojej strany to zavana sektarcinou,tam je plno "mudrlantov".drzim prsty,nech ste vsetci zdravi.
incula,potlesk,suhlas,ja tiez nie som hned za antibiotika,ale ked moja babulka vypije sirupy od kasla na litre,a nezaberu jej,tak ju tiez nebudem dlhsie trapit.za skolsky rok odchodila mozno 40dni ,a to sme este v skolke.december az maj bola doma,lebo jej skolku nedoporucil pediater,alergolog a primar z krcneho.maj odchodila 2dni a 3.den sme zrazali 40teploty.ked sme sa konecne dali do poriadku,preslo okolo dieta z ovc.kiahnami,do 2tyzdnov sme ich mali.vyse roka sme nastaveni na sirupy z alergologie,mame champber so sprejmi,plno nosnych sprejikov,a tu nejaky blbec bude pisat o vsemocnom grepe.neviem naco doktori studovali,ked sa da vsetko tak jednoducho liecit.ale je uzasny,aspon na nom zdravotne poistovne usetria.ja sa budem modlit,aby nas nic horsie nestretlo,ved z detskych chorobok vyrastieme.ale vy co potrebujete pomoc,nehladajte ju tu,vyhladajte lekarov.ya ten sumamed,nam davaju hned dupla davku ,viac ako 3dni,a vzdy sme mali po nom negat.vyter.
Moj zlaty rng,dnes som bola s dcerou na nosno-ušno-krcnom,ma v sebe mikroby a lekarka povedala že ju grepom liečit nebude!Odporučala som jej pozriet si tuto stranku,dalej vravela že nemusela studovat medicinu,a vraj ked stačia grepy treba zatvorit ambulancie,tolko nazor detskej lekarky.Ovocie dcére odporuča jest iba take,ktore rastie v našom štáte a vraj najlepšie z vlastnej záhrady,rng a nepaprč sa už tolko ja dávam na názory lekárov,keby bola medicina ako externé študium ani minutu neváham,ale kedže nieje študujem iné odbory,tak čau!